Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy srác még 26 éves és...

Ha egy srác még 26 éves és van is egy lány, aki le akar vele feküdni, de nem tudja a lány, hogy még szűz a srác (a lány is az, ő 21), akkor hogy mondja el a lánynak a srác, hogy még-ő is szűz?

Figyelt kérdés
Mert gondolom egy 26 évesről már azt hiszi, hogy már nem szűz. Biztos meg is fog lepődni, ha megtudja. Lányok, ha ti ebben a helyzetben megtudnátok a kiszemelt fiútól, hogy ennyi idősen szűz, akkor is lefeküdnétek vele? Örülnétek neki, vagy lenéznétek (elillanna a felnézés, a vonzódás)? 26/F
2012. szept. 3. 19:23
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%
Szerintem légy hozzá őszinte. Ha igazán szeret akkor nem csinál ebből problémát. Ha mindketten tisztában vagytok azzal, hogy ez lesz számotokra az első alkalom, tudjátok egymást bátorítani. Az a lehető legrosszabb, ha utólag vallod be neki, hogy Te is szűz voltál még. Becsapottnak fogja magát érezni. Ne szégyelld előtte, hogy még nem volt szexuális kapcsolatod, valahol mindenkinek el kell kezdeni. Kívánok nektek beteljesült együttlétet!
2012. szept. 4. 03:20
 12/22 A kérdező kommentje:

03:20 Te nő vagy?

Csak mert mindig a nők tanácsolnak ilyet, de még soha nemm hallottam oolyat, hogy pasi tanácsoljon ilyet.

Sőt, sajna olyat sem, amit te itt most leírtál...

Legalábbis, hogy működött volna a leírt dolog...

DE olyat már milliószor észrevettem/tapasztaltam, hogy teljesen mást mondott a nő és pont az ellenkezője történt.

Kezdem azt érezni, hogy rossz tanácsokat kapok általában a nőktől... :( Ezért lenne fontos tudnom, hogy nő vagy.-e

Meg azt is, hogy ezeket a sorokat CSAK bátorításként írod-e vagy van-e mögötte létező IGAZSÁG is? O.o

2012. szept. 4. 04:51
 13/22 A kérdező kommentje:
De amúgy köszönöm a jókívánságodat és a jószándékodat! :)
2012. szept. 4. 05:10
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Normális lányról van-e szó vagy egy ribiről? Kapcsolatot keres-e vagy szexet? Nem mindegy.

Én ha komoly kapcsolatot keresnék és nem modanád el vagy csak utólag... hát csalódott lennék. Mert ez azt jelenti, hogy nincs köztünk 100%-os bizalom, főleg a te részedről - és ezért ki is ábrándulnék valamennyire belőled. De ez csak az én véleményem.

2012. szept. 4. 08:59
 15/22 anonim válasza:
70%
A 03:20-as válaszoló vagyok, és igen: nő. Azt gondolom, hogy ezt pont nem a férfiaktól kéne kérdezned, hiszen ők úgy gondolkodnak mint Te: szégyellni, és titkolni kell a lány előtt, hogy még szűz vagy. Inkább a lányok véleményét kéne kérned, hiszen itt arról van szó, vajon a barátnőd hogy reagál. Nőként én nem örülnék, ha becsapnának!!! Nem értem mi az, hogy az ellenkezőjét tapasztalod??? Volt már olyan, hogy valaki azért nem feküdt le veled, mert szűz vagy még?? Akkor Ő nem is szeretett Téged, csak szexet akart!! Itt most egy kapcsolatról van szó, remélem szerelemmel, így ez más!!! Ezt az előttem szóló "Ajonjolí" is helyesen leírta. Egyébként, ha tényleg szerelemre épülő a kapcsolatod, nem értem miért félsz az őszinteségtől. Csak hajrá, szurkolok neked, ill. nektek!!!!
2012. szept. 4. 18:14
 16/22 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Kedves kérdező!! Nekem elmondta a barátom, hogy szűz és értékeltem az őszinteségét!! Jobb volt tudni, hogy az! Olyan jó érzés volt, hogy én vagyok neki az első és ő is nekem az első^^ 2 éve vagyunk lassan együtt. Mindent megosztunk egymással :)) Ha csak alkalmi ne mondd el, ha komolyan gondolod légy vele őszinte, ha igazán szeret nem lesz para. Megmondod, hogy a megfelelő lányra váltál, hogy elveszd a szüzességed és ő a megfelelő lány:) Imádni fog ezért és nem fog bunkó parasztnak tartani^^
2012. szept. 4. 18:32
 17/22 A kérdező kommentje:

03:20 és Cicuskaaa123!

Igen van szerelem és tudom, hogy, amit írtatok az igaz.

De(!) mégis ott van valami negatív a dologban, ha elmondja ezt az ember...

Hogy mire értem?!

Azt talán a legjobban Cicuskaaa123 üzenetében lévő kis mondatrész adja meg legjobban a választ:

"ha igazán szeret nem lesz para"

O.O Már nem azért, de amúgy LENNE?!!!!!!??

Mert ez egyben azt jeleneti, hogy tényleg szégyen ez a nők szemében is, hogy egy pasi nem dug meg minden jött-mentet. Mert nem azért vagyok ám szűz mert nem volt rá alkalom mással...

Valójában arra vártam, hogy szerelmes legyek és olyan legyen a lány, aki egy aranyos, kedves lány... és nem olyan, mint a legtöbb, akik simán meg lehettek volna.

Most az a kérdés, hogy milyen hatással van ez egy nőre, ha kiderül a nálánál idősebb pasiról, hogy még szűz.

De ha amúgy lenne, akkor csak a pasiknak van igaza, hogy nem érdemes elmondani...

Szóval tényleg szégyen ALAP ESETBEN, mi? :/

2012. szept. 4. 19:14
 18/22 anonim ***** válasza:
Nálam alapesetben sem szégyen... alacsony intelligenciájú emberek szajkózzák csak ezt. Plusz akik nem látnak tovább annál, hogy "ha még ennyi meg ennyi idősen nem szexeltél, akkor tuti abnormális vagy".
2012. szept. 4. 19:37
 19/22 anonim válasza:
Te magad is írod, hogy vártad az igaz szerelmet, és ezt az Ő személyében találtad meg. Ha ezt elmondod neki, ahogy "Cicuskaaa" is írta, értékelni fogja, és lehet megerősödik még jobban a kapcsolatotok. Sajnos nálunk is divat volt a versengés a fiúk, sőt a lányok között is, hogy ki hánnyal feküdt le. Az ilyen fiúkkal szóba sem álltam, hiába tetszett külsőre. Hidd el, értékelni fogja azt, hogy őszinte vagy, és Őrá vártál!!!!
2012. szept. 4. 19:38
 20/22 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem ugrottál bele minden lyukba még nem gond... Attól, hogy elmondod neki, nem lesz problémád, ha meg ezért nemet mond rád, akkor szerintem félreismerted, legyél őszinte, úgyis kevés ember képes rá. Aki meg azt mondja, hogy baj van veled, az idióta... A nők többsége örül annak, ha ő lehet az elős annak a pasinak akivel együtt van. 24/F

ui.: Ajonjolí, sajnos nagyon kevesen vagyunk, akik ebben a dimenzióban élünk.

2012. szept. 7. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!