Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehet ebből valami gond?

Lehet ebből valami gond?

Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy 12 éves lánnyal. 16 éves vagyok. Én nem akartam, mert még a vodka után is tudtam, nem kéne, de aztán belementem... Ebből lehet valami bajom?
2012. aug. 31. 10:03
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Úr Isten remélem védekeztetek!!!!

Jah szereted meddig? Oké am h te szereted, de 15 éves lány vagyok, kb mindenkibe szerelmes voltam 12 évesen. Hidd el nem fog ez sokáig tartani. Majd rádun te meg mehetsz. De hiába ..

2012. aug. 31. 10:31
 22/35 A kérdező kommentje:
Nem fogok mentegetőzni, tudom nem kellett volna... Az még érdekelne hogy van-e valamilyen enyhítő körülmény?
2012. aug. 31. 10:34
 23/35 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok (:

Nézd apukám rendőr és voltak már ilyen ügyei...

Ha jól emlékszem megvizsgálták mind2 személyt, szóval kivizsgálások lesznek az tuti..talán enyhítő az lehet hogy a csaj is akarta meg ha mindent elmondasz őszintén és a kislány (kis k.va) is elmondja, hogy ő is akarta, meg elmondhatod h ittál meg stb. Talán ez enyhíthet a dolgokon. Vagy apa mondta hogy volt olyan még régen h egy fiú így megfektetett valakit, aztán azt mondta a fiú a ki hallgatáson hogy: ő nem tudta h a lány fiatal korú mert h kinéz 16-nak. Aztán kivizsgálták a dolgot h tényleg a csaj is akarta e meg stb és nem lett semmi belőle,

2012. aug. 31. 10:43
 24/35 A kérdező kommentje:
Ja igen, ezt nem mondtam, mert nem tartottam fontosnak. Nem tudtam hány éves. 14 évesnek minimum kinézett... Csak utána mondta hogy nem zavar-e a korkülönbség... B*zmeg. Szóval... Kicsit kiszúrt velem. Eddig csak párszor találkoztam vele, és a korról nem igen esett szó, pedig általában mindig rákérdezek.(Murphy...)
2012. aug. 31. 10:46
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Szereted a lányt de azt se tudod hány éves?? érdekes egy figura vagy hallod e...
2012. aug. 31. 10:48
 26/35 A kérdező kommentje:
És a Facebook adatlapjára is az van írva, hogy 1997-ben született...
2012. aug. 31. 10:48
 27/35 A kérdező kommentje:
Szeretem, mert szimpatikus, értelmesen el lehet vele beszélgetni, tetszik ahogy látja a világot. De nem vagyok belé szerelmes. Három-négy találkozó nekem nem elég szerelemhez. Kár volt a legutóbb inni is...
2012. aug. 31. 10:49
 28/35 anonim ***** válasza:

Basszus utolsó vagyok. Ez már enyhíthet, mert tudom h apaék se sokat kacatoltak rajta. Sztem nem lesz belőle semmi, ha kis k.va is elmondja hogy volt smint volt.

Amúgy meg azt írtad szereted, de am nem hiszem el h pár tali után megszeretted. Jah + elárulok vmit.: a rendőrök téged jobban fognak sajnálni mint a kis k.vát, bárki bármit mond, EBBE BIZTOS VAGYOK!

De ugye VÉDEKEZTETEK?

2012. aug. 31. 10:53
 29/35 anonim ***** válasza:
Utolsó azaz 23as voltam .
2012. aug. 31. 10:53
 30/35 anonim ***** válasza:
Nah nálam ez a kedvelem kategória... 12 meg 16 évesen 3 találkozó után dugni azért elég meredek... imádkozz, hogy ne nagyon fecsegje el a dolgot bár ha annyi esze volt, hogy így megdugatta magát akkor sok jóra ne számíts...
2012. aug. 31. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!