Lehet ebből valami gond?

Úr Isten remélem védekeztetek!!!!
Jah szereted meddig? Oké am h te szereted, de 15 éves lány vagyok, kb mindenkibe szerelmes voltam 12 évesen. Hidd el nem fog ez sokáig tartani. Majd rádun te meg mehetsz. De hiába ..

Utolsó vagyok (:
Nézd apukám rendőr és voltak már ilyen ügyei...
Ha jól emlékszem megvizsgálták mind2 személyt, szóval kivizsgálások lesznek az tuti..talán enyhítő az lehet hogy a csaj is akarta meg ha mindent elmondasz őszintén és a kislány (kis k.va) is elmondja, hogy ő is akarta, meg elmondhatod h ittál meg stb. Talán ez enyhíthet a dolgokon. Vagy apa mondta hogy volt olyan még régen h egy fiú így megfektetett valakit, aztán azt mondta a fiú a ki hallgatáson hogy: ő nem tudta h a lány fiatal korú mert h kinéz 16-nak. Aztán kivizsgálták a dolgot h tényleg a csaj is akarta e meg stb és nem lett semmi belőle,

Basszus utolsó vagyok. Ez már enyhíthet, mert tudom h apaék se sokat kacatoltak rajta. Sztem nem lesz belőle semmi, ha kis k.va is elmondja hogy volt smint volt.
Amúgy meg azt írtad szereted, de am nem hiszem el h pár tali után megszeretted. Jah + elárulok vmit.: a rendőrök téged jobban fognak sajnálni mint a kis k.vát, bárki bármit mond, EBBE BIZTOS VAGYOK!
De ugye VÉDEKEZTETEK?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!