Hogyan vesztettétek el?
Figyelt kérdés
Hány éves voltatok meg hol és mikor vesztettétek el a szüzességetek??
Én még szűz vagyok de a nővérem pl 14 évesen vesztette el és én is most annyi vagyok és kicsit már húzódót sajna a dolog fel és és érdekelnének történetek vagy nem tudom annyira kíváncsi vagyok a témára..
2012. aug. 25. 22:25
2/13 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces :)
2012. aug. 25. 22:45
3/13 anonim válasza:
cipő kanállal xD na jó viccet félretéve haveromnak a szülei ágyán ami a végére leszakadt vagy is a fa eltört xD
4/13 anonim válasza:
18 voltam első kapcsolat /9hònapja/ nagyon fâjt akkor, sokat szenvedtünk de megérte :)
5/13 anonim válasza:
2010.07.19.én
13 voltam a barátnöm 12 akkor 3 honap 10 napja voltunk együtt a bátyám ágyában.
még most is együtt vagyunk.
6/13 anonim válasza:
Elég szégyen 14 évesen..:D Azt iylenekből lesz ált. a "s.z.u.p.e.r.k.u.r.v.a". xD
7/13 Béca válasza:
Szerintem ez szexuális felkészültségtől függ. Én úgy gondolom, hogy általában 16-18 évesen már elég felkészült a legtöbb fiú és lány, bár a lányok érettebek a hasonló korú fiúknál.
8/13 anonim válasza:
sehogy :D 19 leszek, és még csak barátnőm se volt x)
ez nem az én sportom x)
9/13 anonim válasza:
Engem buliban egy dagadt nő bilincselt meg és erőszakolt meg. De bevallom nagyon élveztem nagy mellei voltak hatalmas punci és fenék igazi nő volt.
10/13 anonim válasza:
en kivártam az igazit, megerte. 22 voltam, otthon voltunk a lakásunkban es az elso pillanatban mocskoul fájt. de utána csodáa volt. es főleg azért,, mert nem dugtam előtte össze-vissza mindenféle alakkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!