Nagyon felek az elso alkalomkor? Lent bovebben
18 eves vagyok es a baratommal 3 eve vagyunk eggyut o nagyon szeretne en is meg midnen de felek mindentol:(felek hogy el verzek felek hogy nagyon fog fajni.. es korulbelul mihez hasonlithato a fajdalom?
mijen pozba jobb el vesziteni
szegyenlos vagyok kicsit meg lassa a puncim:)):))
jajj istenem
annyira szeretnem mar meg tenni.....kerlek segitsetek es irjatok oda a korotokat ish.. es ne haragudjatok a huje kerdesemert
Most fognak lepontozni,de nagyon nem érdekel:D
Elvérezni biztos nem fogsz,itt pár csepp vérről van szó.Annyi,hogy miután vége tegyél be egy tisztaságit,hogyha picit vérzel akkor ne a bugyid legyen olyan.Ja,és nem mindenki vérzik.Ha félsz a fájdalomtól,akkor kérd meg a barátodat,hogy ha nagyon fáj akkor hagyjátok abba,ez is egy megoldás.Én azt olvastam a neten,hogy a legjobb első alkalomra a misszionárius póz,amikor a fiú van felül..
Ne aggódj,beszélj erről a pároddal,hidd el,ha tudja mit érzel akkor nagyon óvatos lesz!:)
14/L(ezt mind hallottam és olvastam,amit írtam,de még szűz vagyok és az is maradok jó pár évig.)
ne félj, egyáltalán nem biztos, hogy fájni fog és vérezni fogsz :) ha meg vérzel, akkor ne ilyen nagy áradást képzelj el, és a fájdalom sem olyna iszonyú! senki nem halt még bele! szerintem 3 év után ne szégyelld semmidet sem, mondjuk, tudom milyen érzés, én is voltam így:) régóta együtt vagytok, öröm lesz neki, hogy lefekszel vele, neki adod a szüzességed, a puncid pedig tutira tetszeni fog neki!
szerintem első alkalomra a misszionárius póz a legjobb. sokan mondják a lovaglót is, mert akkor a lány irányít, de akkor nagyon mélyen "benned van", ami először nem biztos, hogy kellemes lesz.
ne izgulj, biztos minden rendben lesz! sok sikert!
25/L
kérd meg a fiút,hogy legyen óvatos, szépen lassan rakja beléd és előtte kellően izgassátok fel egymást. Ha megfelelően benedvesedsz és óvatosan hatol be, akkor nem fog annyira fájni. Én annak idején csak egy aprócska szúrás szerű fájdalmat éreztem,de az is csak pár másodpercig tartott, nem vészes, ja és nem is véreztem. Én is a misszionárius pózt ajánlom.
Szégyenlős nem kell h legyél,a fiúdnak biztos tetszik majd amit lát :)
sok sikert és ne görcsölj!
3 éve vagytok együtt, és még nem látta a puncidat, de le akartok feküdni? Nem csoda, hogy félsz! Először pettingelni kell, megismerni egymás testét.
A fájdalomtól meg nem kell félni, a legtöbb embernek nem fáj, csak mindig arról olvasni, hogy mennyire fájt, meg rossz volt.
20/L
Egyetértek az előttem szólókkal. Szerintem se görcsölj, a lényeg, hogy eléggé felizguljatok. Tényleg a misszionárius póz a legjobb. Szúrás szerű fájdalom volt nekem is. Ha vérzel is egy kicsit, az nem sok, csak pár csepp.
Biztos tetszeni fogsz neki! Emiatt igazán nem érdemes aggódni!
Egyébként egyáltalán nem kérdeztél hülyét.
22/L
Jajj he mán!!!
Elköveszt egy klaszikus hibát.
Hogy félsz!!!
Nem szabaaad. Ha arra koncentrálsz hogy menyire fog fájni akkor fog is valószinűleg, még akkor is ha egyébként nem fájna. Csak arra gondolj, hogy milyen csodálatos dolog történik veletek. Egy olyannal leszel együtt testben akire már három éve vársz és ő is rád.
Hidd el ő is vár rád és talán jobban izgul mint te magad mert ő ugyanezért görcsöl hogy nehogy fájdalmaz okozzon neked.
NE PARÁJJÁ!!! NEM LESZ BAJ!!!
Én 19 éves vagyok, 15 voltam amikor elveszítettem, én is tartottam tőle, de egyszer túl kell esni rajta. De ez is emberfüggő, van akinek rossz, de van akinek egyáltalán nem.
De igazuk van az előttem szóloknak először petting,és utána már lehet máshogy fogod látni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!