Szerintetek melyik az ideális kor a szüzesség elvesztésére, az első csókra? (+ sztorik? Többi lent)
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.. Szerintetek mikor(tól) a legideálisabb az első szexuális élmény átélése? (Persze most azt hagyjuk, hogy kell hozzá a szerelem, engem most a kor érdekel.) És az első csókról mit gondoltok?
Meg ha gondoljátok, le is írhatjátok, hogy ki mikor/hogyan vesztette el a szüzességét és/vagy mikor, hogyan csókolózott először.
Mindegyikre nagyon kíváncsi vagyok!! Előre is köszi a normális válaszokat!
(és lány vagyok)
Csók 14től fölfelé, szex 16tól fölfelé. 16 alatt szerintem nincs értelme, nem kell ennyire felnőttnek lenni.
Az első csókomat megbántam, a fiút nem szerettem, csak sokat beszélgettünk és egyszer eljött hozzám, elhívott sétálni, és séta közben megcsókolt. 16 voltam.
Az első szex már más volt. Azt a fiút még most is szeretem, és fogom is mindig. Meghitt hangulat, romantika. 18 voltam.
21/L
Köszi az összes választ!! :)
És Fruzsi, akkor nagyon megkésve, de Boldog Szülinapot Neked!! ;D (És avval meg teljesen egyetértek, én is a szerelemre várok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!