Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit javasolnátok? Először...

Mit javasolnátok? Először szeretnék lefeküdni a barátommal, ő már jóval tapasztaltabb (23 éves), én még nem voltam férfivel. Tudom, hogy ért a nőkhöz, tudja mit kell csinálni, de nem akar védekezni óvszerrel.

Figyelt kérdés

Azt mondja, hogy abban nem jó.Én viszont a gyógyszert korainak tartom. Ő megszakítással szeretné. Azt mondta soha nem volt még "baj". Én viszont félek így.

18/L

2012. aug. 15. 23:34
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hinném,hogy van betegsége,azt mondta mindig odafigyel..."

NEM figyel oda, hiszen NEM védekezik ellenük!

Egyes nemi betegségek ellen még az óvszer sem véd, ő pedig nem hajlandó felhúzni (condyolmát még óvszerrel is el lehet kapni, hisz a heréire nem tudja felhúzni, és egyszerű bőrkontaktus is elég az átadáshoz).

Mégis hogyan figyel oda?

A legtöbb betegségnek a pasi CSAK (tünetmentes) hordozója, a tünetek többnyire a nőknek okoznak problémát. Ilyen a hpv is.

28/N

2012. aug. 16. 20:43
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez az "előbb szexelünk, azt meglátjuk mi lesz"-féle felfogás egyszerűen röhejes! Mégis mit képzel magáról ez a pasi? Ki ő, hogy ilyen elvárásokat támaszt feléd!? Tuti arra megy, hogy meghúzzon, aztán kidob,mondván nem voltál elég jó neki...

Normális esetben(főleg az első alkalomnál) úgy működik, hogy az először megismerik egymást, összejönnek, és csak utána fekszenek le egymással az emberek.

Mégis mi lenne, ha lefeküdnél vele és mily meglepő módon nem lennél "vérbeli lepedőakrobata", mégis mit gondol? Rögtön utána kidobna vagy esetleg "nagylelkűen" adna egy második esélyt a bizonyításra? Nem várhatja el tőled, hogy profi légy(elsőre senki sem az, ez így is van rendjén, "bele kell rázódni" a dolgokba), sőt inkább neki kellene azon törnie magát, hogy minél gyengédebb, és figyelmesebb legyen veled!

Abban egyetértek az előző válaszolóval, hogy lehet ő maga nem észlel semmit(hiszen tünetmentes), de jó eséllyel lehet beteg. Azok után, ahogy a védekezéshez(pontosabban annak hiányához) áll, nem sok jóra számíthatsz...

2012. aug. 16. 20:55
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

"tudom, hogy ha neki van is barátnője, szexel kezdenek és utána dől el, hogy mi lesz..."

Ha komolyan gondolná a kapcsolatot ez nem így működne, szivem. Ha valaki komoly párkapcsolatot akar kialakítani, az nem úgy áll hozzá, hogy előbb szex, "aszt' meglátjuk mi lesz"...

A napnál is világosabb, hogy csak egy leszel a sok közül, vedd már észre könyörgöm...

2012. aug. 16. 21:38
 34/35 A kérdező kommentje:

rendben rendben.....köszönöm,h észhez térítetetek...

csak most olyan szomorú vagyok miatta...:S

milyen rossz lesz más nőkkel látni...

2012. aug. 16. 21:57
 35/35 anonim ***** válasza:
Végül mi lett?
2019. dec. 27. 05:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!