Ez mennyire normális? Voltatok már hasonló helyzetben? (kicsit hosszú, bővebben lent)
20 és 25 közötti lány vagyok, a koromat nem akarom leírni,egyéb okok miatt.Még szűz vagyok.
Beszélgettem Msn-en egy párszor egy pasival, ott lakik ahol én. Azt mondta találkozzunk. Gondolkodtam rajta. Már 1 éve szakított velem a barátom , de még nem igazán sikerült magam túltenni rajta:S Ezért úgy gondoltam megpróbálom,talizok vele és akkor hátha szépen kialakul egy szép kapcsolat.Elmentünk este egy parkba, leültünk a padra, beszélgettünk, majd egyre jobban nyomult rám.
Én nem szeretem az ilyen pasikat, biztos vannak ilyen lányok, de én nem az a fajta vagyok.
Szóval szóba került a sex, elmondtam neki, hogy én még ne voltam pasival. Megértő volt. Majd nem akarom részletezni a dolgot, de rögtön "lerohant" elősször a mellemhez nyúlt, csókolgatta, majd egyre merészebb lett és megujjazott.
Nem is tudom miért engedtem meg neki, hogy idáig elmenjen. De más nem is történt.Továb nem jutottunk, mert leálítottam.
A kérdésem, problémám az, hogy nem igazán izgultam fel, akkor se mikor lent simogatott.Szóval oyat érzetem, olyan volt, mint amikor elmész a nőgyógyászhoz, nála is le kell vettkőzni és megvizsgál.Értitek, akkor se izgulnak fel a nők.Szóval semmit.
Mitől lehet szerintetek? annak ellenére hogy szűz vagyok, kívánom a sexet, csak pl. érzelem nélkül nekem szerintem nem menne.
Egyrészt nagyon feszült voltam, mert bárki megláthatott volna minket, másrészt, akkor találkoztam vele elősször és ugye első alkalommal az első "randin" az érzelmek még nem alakulnak ki.
A volt barátom, akivel nem sokáig voltunk együtt, nagyon szerettem, sokszor szóba került a sex, de mire rákerült volna a sor, addigra szakított velem A lényeg, mikor vele voltam a buliban és odaült mellém, átkarolt, és simogatott, csókolgatta a nyakamat, olyan érzés fogott el, amit akkor éltem át elősször. Vagy pl, mikor a parkban ültünk beszélgettünk, átöleltük egymást, simogattuk, akkor éreztem igazán úgy, hogy most rögtön odaadnám magamat neki :)
Ebből csak azt akartam kihozni, hogy ezzel a pasival akivel elősször találkoztam miért nem éreztem ugyan azt mint a volt barátomnál, miért pl. miért nem izgultam fel, mikor simogatott és stb.már leírtam.
Szerintetek ez normális dolog? Az érzelmek miatt van és az miatt is, hogy nagyon nyomult és nekem az ilyen pasik abszorut nem jönek be.Egyértelmű volt, hogy mit akar már az első találkozáskor , lehet csak arra kellettem volna neki utánna többet nem is akart vona találkozmi vele.
Attól félek , hogy nem lennék képes a sex közben eljutni az orgazmusig vagy odáig hogy felizguljak a petting során vagy arra is gondoltam ez az érzelem miatt van. Mivel elősször taliztam vele, jóformán semmit nem tudok rólla, és már rögtön a lényegre akart térni.
Ez normális dolgo volt. Jár már valaki hasonó helyzetben.
Kérlek segítsetek.
Megjegyzéseket nem kérek!!!!!
Köszönöm.
nem vagyok "olyan lány", de gondoljon amit akar, nem érdekel.
Amúgy lett volna lehetőségem egy párszor, de nem tettem meg, mert az ilyen pasik nem jönnek be.
Azért akármennyire is megvan a szikra az első randin max. csók. Ha meg egyáltalán nincs szikra akkor puszi és viszlát!
Kívülállóként csak annyit érzékeltem, hogy egy vadidegen ember megujjazott téged az első találkozásotokkor. Míg a barátodnak, aki esetleg tényleg szeretett nem adtad oda magad...
Mit gondoljon rólad szegény srác?
én írtam neked emailt:D
adsz msn címet?
Végre egy tök normális csaj...Ne aggódj remek lány vagy.
Egy srác...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!