A szüzességet lehet látni?
Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem:D2012. aug. 11. 13:19
1/7 anonim válasza:
Igen. Ránézel a személyiére, és ha augusztus 23 és szeptember 22 között született, akkor az.
2/7 anonim válasza:
nőgyógyász beléd kukkant egy kis lámpával és kiderül.
3/7 Exforge válasza:
Attól függ.. ha nő vagy akkor láthatod bár azt szűzhártyának nevezik ami a nemi szerveden belül helyezkedik el. Magát a szüzességet nem látod mert az egy olyan szó amit akkor szoktak mondani az átlag emberek ha valaki még nem feküdt le valakivel. Azért értem átlag emberekre mert vannak olyanok is akik maguknak veszik el hogy valami idegen tárgyat feldugnak a.. ezt inkább ne részletezzük.. Szóval ha lefekszel valakivel akkor onnan fogod látni hogy elvesztetted hogy egy picit vérezni fogsz.. Ha pedig fiu vagy akkor ott semmi ilyen dolgot nem látsz.:D Ha majd lefekszel valakivel na majd onnantól nem leszel szűz.:D
5/7 anonim válasza:
....Persze hogy látod ..Mindenkinek a homlokára van tetoválva hogy szűz e vagy márnem...
6/7 anonim válasza:
Sok ember úgy tartja hogy aki szűz annak látszik a viselkedésén. Első sorban az ártatlanságra gonlnak és arra hogy az illető nem nagyon ért a nemi dolgokhoz. De szerintem ez nem igaz mindenkire.
7/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy mikor nem lesz szűz az ember...:D csak itt veszekedtem egy illetővel,hogy mindenki tudja,hogy a csaja nem szűz csak ő nem,és ilyet mondott nekem,hogy látta,hogy a csaja nem szűz.erre én kiröhötem és azt mondta,hogy nálam hülyébbet még nem látott a földön,mert szerintem hülyeség volt,hogy látta,hogy szűz.
2012. aug. 12. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!