Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy vegyem rá? A barátom még...

Hogy vegyem rá? A barátom még szűz. Elég rég együtt vagyunk már és én szeretnék végre már többet is. Ő ezt tudja, mégsem tesz semmit. Párszor már voltunk úgy hogy kevés választott el attol, de azt hiszem "megijedt". Vagy nem tudom mire gondoljak.

Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 12:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgessetek sokat a szexről! Gondolom, attól fél, hogy béna lesz és nem fogod élvezni, nyugtasd meg, hogy ez nem így van! Mondd meg neki, hogy senki sem születik tapasztaltan, mindenkinek tanulnia kell!
2009. júl. 29. 21:58
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Azért az elég gáz, ha a lánynak kell nyugtatgatni egy hasonló korú fiút a szex miatt. Az is gáz, ha ennyi idő után nem indult be a barátod, nem igazán természetes hozzáállás. Ha te reagálnál így, akkor az elfogadhatóbb lenne, de egy fiú.... Szerintem tuti nem stim vele valami. Biztos, hogy a lányokat kedveli?
2009. júl. 29. 22:04
 13/18 anonim ***** válasza:

Azért ez túlzás :D Ha meleg lenne, biztos nem járna egy lánnyal. Szerintem semmi baj nincs vele, egyszerűen későn érik. Legalább nem tizenéves taknyos kölyökként vesztette el rib@ncokkal, ahogy manapság szokás.

Vagy nem vallásos? Lehet, hogy csak esküvő után akarja, csak fél megmondani, mert attól tart, hogy emiatt otthagynád.

2009. júl. 29. 22:18
 14/18 anonim válasza:

Bár én találnék egy ilyen csajt, mivel hogy én még szűz vagyok, de nem egy ribivel akarom hogy megtörténjen, és persze nem is azonnal...

20/F

2009. júl. 29. 23:35
 15/18 A kérdező kommentje:
Teljesen rendben van vele minden azon a téren, tehát a lányokhoz vonzodik XD ez biztos. Velünk is nagyjábol minden rendben (pl orális szex)csak épp a többi nem jön össze. Vagy neki ennyi elég is lenne? Lehet hogy hülye kérdés, de "vonjam meg töle"? S akkor esetleg összejön a többi is?
2009. júl. 30. 12:53
 16/18 A kérdező kommentje:
És köszönöm az eddigi válaszokat. :)
2009. júl. 30. 12:54
 17/18 anonim ***** válasza:

általában az elsö mindenkinek furán sül el. lehet ö attól fél h ö is béna lesz pedig te "huu de sokat vársz"... blabla, pedig nem... mivel neki ez lesz az elsö ö is biztos ojat akar nyujtani ami szuper lesz elsöre...

és lehet pont ettöl fél... h mégse lesz jó és megbánt vele... persze nem fog, meg gondolom kiábrándulni se fosz belölle, de ugyse fogja megérteni v elhinni... szóval ha ojan hejen vagytok ami "biztonságos" akkor teperd le... vedd át az irányitást, ő legyen csak alul, ojan pozt válasz amitöl nem fog tartani h felsül...ha az elsö után neki igy jó volt, lehet több lesz az önbizalma és majd kezdeményez a másodiknál...

bocsi h regény lett:D

2009. júl. 30. 13:34
 18/18 anonim ***** válasza:
hogy sikerült "nyélbeütni" a dolgot?
2010. dec. 30. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!