Hogy vegyem rá? A barátom még szűz. Elég rég együtt vagyunk már és én szeretnék végre már többet is. Ő ezt tudja, mégsem tesz semmit. Párszor már voltunk úgy hogy kevés választott el attol, de azt hiszem "megijedt". Vagy nem tudom mire gondoljak.
Azért ez túlzás :D Ha meleg lenne, biztos nem járna egy lánnyal. Szerintem semmi baj nincs vele, egyszerűen későn érik. Legalább nem tizenéves taknyos kölyökként vesztette el rib@ncokkal, ahogy manapság szokás.
Vagy nem vallásos? Lehet, hogy csak esküvő után akarja, csak fél megmondani, mert attól tart, hogy emiatt otthagynád.
Bár én találnék egy ilyen csajt, mivel hogy én még szűz vagyok, de nem egy ribivel akarom hogy megtörténjen, és persze nem is azonnal...
20/F
általában az elsö mindenkinek furán sül el. lehet ö attól fél h ö is béna lesz pedig te "huu de sokat vársz"... blabla, pedig nem... mivel neki ez lesz az elsö ö is biztos ojat akar nyujtani ami szuper lesz elsöre...
és lehet pont ettöl fél... h mégse lesz jó és megbánt vele... persze nem fog, meg gondolom kiábrándulni se fosz belölle, de ugyse fogja megérteni v elhinni... szóval ha ojan hejen vagytok ami "biztonságos" akkor teperd le... vedd át az irányitást, ő legyen csak alul, ojan pozt válasz amitöl nem fog tartani h felsül...ha az elsö után neki igy jó volt, lehet több lesz az önbizalma és majd kezdeményez a másodiknál...
bocsi h regény lett:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!