Hogyan maszturbáljak a verésen kívül még. Tippek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 23:16
3/9 anonim válasza:
Ketté vágsz egy szivacsot , benyomod egy pohárba , és a két szivacs közé meg valami fólia félét ! :D és már kész is az ál vagina ;)
4/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Ismertem egy cigót, aki úgy alázta meg az iskolában a többi srácot, hogy mialatt a tezsvírek lefogták a suli WC-ben, ő a lankadtan 20 centis p.öcsével csípőlendítéssel pofozta őket. El is húztam idejében abból az iskolából, nehogy én is sorra kerüljek.
7/9 anonim válasza:
verd a billentyuzetbe meg nem lesz ncorera meghivo amit elkuldhec nekem :D
8/9 anonim válasza:
Hmmm...mondjuk fektess meg egy csajt! :D
9/9 vanda92 válasza:
feküdj a hátadra ,csinálj gyertyát és közbe húzd a fejedhez a combjaidat és helyezd a szádba a nemi szerved és közben mozgasd a fejed fel le :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!