Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért problémázunk annyit a...

Miért problémázunk annyit a szüzességen?

Figyelt kérdés
Én egy 25 éves srác vagyok, és még nem jött nekem, mert lúzer vagyok, cikinek is tartom, DE már belefáradtam, hogy ezen a f.szságon, meg a szexen járjon az agyam. Ami nem megy az nem megy, a lelki béke legyen a lényeg.
2012. aug. 2. 23:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Legyél valami pap, aztán nem ciki :D :P
2012. aug. 2. 23:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Akkor ne problémázz rajta.Érezd jól magad a bőrödben és jóccakát. Találj olyan dolgokat az életben amit fontosabbnak tarthatsz a szexualitásnál. Én ezt teszem és működik, pár éve nem rágódom már rajta.
2012. aug. 2. 23:11
 3/12 A kérdező kommentje:
Ateista vagyok, de nem rossz ötlet. :D
2012. aug. 2. 23:11
 4/12 A kérdező kommentje:
Na és mit csinálsz második kommentelő?
2012. aug. 2. 23:12
 5/12 anonim válasza:
Már pedig sosem lesz lelki békéde neked sem, amíg nem lesz párod. Az ember társas lény. Sokáig lázadoztam tiniként a párkapcsolat ellen, mivel tudtam már akkor is ronda vagyok és valószínűleg sosem fogok olyan lányt találni, aki nekem is tetszene és én is neki viszont. Pechemre a vékony, alacsony, kislányos alkatú lányokhoz tudok csak igazán vonzódni, talán, mert én sem vagyok egy nagy darab srác, talán egyéb okai vannak, mindegy is, a lényegen nem változtat. Lehet lázadozni, de felesleges, több éven át harcoltam és bemeséltem magamnak, hogy boldog lehetek egyedül is és nekem az agglegény élet való. Aztán most kb. egy éve már nem bírok létezni sem, hogy ne keresném minden erőmmel azt a jellemre különleges lányt, akivel boldogok lehetnénk és akivel remélhetőleg a testi vonzalom is meglesz.
2012. aug. 2. 23:13
 6/12 anonim ***** válasza:

Te mért problémázol rajta? "úzer vagyok, cikinek is tartom"

Én nem tartok se cikinek, se lúzernek senkit ismeretlenül. Ha pl. megismernélek (evidens, nem ezzel kezdenéd), megkedvelnélek, belédszeretek, akkor nem érdekelne, hogy szűz vagy-e.

Amúgy én is unom már a ciki-e, meg gáz-e, ha szűz vagyok mizériát. Mindenki más, máshogy alakul az élete. Valaki nagynak érzi magát, ha 14 évesen már "felnőtt" életet él. Valaki inkább vár 20 éves koráig (vagy tovább), mert csak komoly párkapcsolatban tudja elképzelni. De sokan vannak, akik ezt nem fogják fel, rögtön beskatulyázzák azt embert, ha nem a tömeget követi. Sz*rni bele. Mindenki úgy él, ahogy akar.

2012. aug. 2. 23:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Mindenki akkor veszíti el amikor akarja, és az a baj, hogy a média azzal tömi az ostoba fiatalok fejét, hogy minél hamarabb.
2012. aug. 2. 23:19
 8/12 A kérdező kommentje:

10 éven át vártam, tettem érte- nem tettem érte, reménykedtem benne, szétkeseregtem magamat miatta, hogy megtörténjen.

Depressziós is lettem.

De ez nagyon fárasztó tud lenni, és unom már. :)

2012. aug. 2. 23:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem 1x a suli legjobb csaja felkínálta magát, de visszautasítottam, mert kb. 1 hónapos szexkapcsolat lett vna és még barátaim sincsenek, így nem akartam, igazi barátokat és igaz szerelmet akarok, utána jöhet a szex. Kérdező Neked is ez kell és 25 évesen már igazán kiérdemelnéd szóval keresgélj sztem. Társkeresőn a Te korodban már lehet tudsz találni számodra vonzó, kedves és gondoskodó lányt is, nem csak az önző plázacicákat.
2012. aug. 2. 23:21
 10/12 anonim ***** válasza:
17/F vtam
2012. aug. 2. 23:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!