Miért olyan nagy dolog a szüzesség elveszítése?
Mindenki azt mondja,hogy a szüzesség egy kincs.
De miért?
Semmi nem változik meg tőle!!19 éves vagyok, kb. fél éve veszítettem el a szüzességemet, de nem lettem ettől más ember.Semmilyen hatása nem volt az életemre!!
Persze jó a szex meg minden, de az hogy valaki szűz vagy sem, az egy teljesen közömbös dolog, nem változtat semmit sem az életén, a jellemén.
Az meg pláne hülyeség, hogy egy szűz ember értékesebb egy nem szűznél.Nem ez alapján kell megítélni valakit, hanem a személyisége alapján.És a szüzesség nincs hatással a személyiségre, esetleg csak akkor, ha ez frusztrálja az illetőt.
Szóval miért kell ekkora jelentőséget tulajdonítani a szüzességnek?
Én már régóta nem vagyok az, de értékes dolognak tartom, ha egy lány szűz.
Kifejezetten örülnék, ha szűz barátnőm lenne! 28f
Valóban nem azt jelenti, hogy jobb nála, viszont ad egy biztosítékot a férfinak...
Hiszen egy szűzlány ha azt mondja, hogy nem volt még eddig senkivel, akkor igaza van...viszont ha egy nem szűz azt mondja hogy eddig csak 1 barátja volt, ki tudja...lehet, hogy a falu fele már járt benne...és hidd el van akinek ez fontos....
Amúgy meg ne úgy tekints rám mint valami szűz fanra, nem vagyok az :D Jó oké szép dolog meg minden, de szerintem sem kell nagy feneket keríteni neki... Bár van egy bizonyos kor, mely alatt azt mondom hogy nem kellene ... de hát mindenki maga dönti el mikor...ha rosszul döntött, akkor meg így járt...
Nem az elvesztèse a nagy dolog, hanem ha MEGMARAD a szuzessèg, "lejàr a szavatossàga", ès mehet a szemètbe, te meg ott maradsz soha nem szexeltèl az èletedben.
Ez itt a problèma.
25/F
Mert szüzességet csak egyszer lehet elveszíteni.
Szerinted az arany miért kerül olyan sokba? Nehéz és puha, az egyetlen előnye, hogy jól vezeti az áramot de ezen kívül semmire sem jó, viszont sokba kerül mert nagyon kevés van belőle. Remélem megvan a párhuzam.
Most akkor térjünk vissza a szüzességre.
Egy lány mint az elején mondtam kevésszer, számszerűen csak egyszer tudja elveszíteni a szüzességét, teeeháát értékes. És ennek egy pasi számára megtisztelő. ...-nek kéne lennie..
Számomra ilyen értelemben értékes a szüzesség.
Azzal én sem értek egyet hogy ha eléd állít egy csaj aki szűz akkor az most húúde értékes. Mindenképpen megbecsülendő hogyha még szűz(persze csak egy x korig) de szerintem sem akkora dolog ez.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!