Mennyiért és hol találok prostituáltat BAZ megyében?
Kimész az országútra. Sok sikert kívánok az országút mellett elvesztéshez, és gratulálok is hozzá!
(komolyra fordítva: nyisd ki a blikket, vagy keress neten, vagy teletexten)
10-15 körül van egy óra, fél óra oylan 8, régen volt egy állati bomba 30-as miskolcon, de úgy látom már nincs fent:(
Itt is van egy oldal: [link]
De szerintem ne prostihoz menj, mert fokozott a veszélye, hogy esetleg negatív élmény lesz az első és ez kihat a későbbiekre. Elég sok negatív prostis történetet láttam már sajnos.
Ezt érdemes lenne elolvasnod, mielőtt belevágsz.
Menj erotikus, lingam masszázsra inkább, így a kudarc kockázata is minimális és a nemi betegségektől sem kell annyira tartanod! Egy prostitól még óvszer használat mellett is el lehet kapni bizonyos betegségeket. Pl.: HPV, herpesz, lapostetű.
Én is szűz vagyok és normál masszázson voltam már, de nem volt annyira jó, mert túlságosan izgultam és nem tudtam teljesen ellazulni.
Még belegondolni sem merek, hogy mi lett volna, ha prostihoz megyek, biztosan nem állt volna fel.
Én 2300Ft-ot fizettem a normál masszázsra. Erotikus, lingam masszázs árak pedig 5000Ft-tól kezdődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!