Van olyan csaj aki egy éjszakás kalandba vesztette el a szüzességét? Nem furcsa hogy velem így volt?
Értem utolsó: te azért nem vagy r.banc, mert kb ugyanúgy vesztetted el, csak "kivártál"- húszon felül voltál, és rávártál egy évet a dologra, a biztonság kedvéért. Szép. :D
Hányszor írjam még le nektek: nem ezek számítanak, hanem, hogy "hogyan" szexel valaki.
Ha használják a fiúk, ha bármit hagy, ha azt csinálnak vele, amit akarnak, "eladja" a testét- akkor r.banc, még ha mindez tartós kapcsolatban, egyetlen partnerrel történik is.
Ha igényes, vannak elvárásai, úgy zajlik a szex, ahogy ő akarja, és csak azzal, akivel ő belemegy- akkor szerintem nem r.banc.
Sőt! Néha válogatósabb azoknál, akik tartós kapcsolatban vannak, egy partnerrel.
*Értsd: a tartós kapcsolatban lévőnek néha(!) egyetlen elvárása, hogy tartós kapcsolat legyen.
Semmi más. Más téren a pasi azt csinál vele, amit akar, használja, mint egy guminőt.
Persze, ez nem törvényszerű! De akkor inkább má' "r.banc" legyen valaki, de igényes! :)
15 Nem írtam, hogy ugyanaz.
Sok verzió van.
- szex a szexért (élvezetért, nem kell többre a pasi)
- szerelem, kapcsolat
- szex a kapcsolatért (néha kivár a csaj, "eladja" a testét, hogy komoly kapcsolat lehessen)
- stb, most nem részletezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!