16/f szűz van egy 27/l akinek azt mondtam hogy 18 vagyok. Vele szeretném elveszíteni és belement. Megtudta hogy 16 vok. Azt mondta gond a korom. én tudom hogy nem gond nem lenne gond neki csak azt hinné rosszat tesz. Mit mondjak neki hogy belemenjen?
Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 00:08
11/19 anonim válasza:
Azért mert felnőtt korú szexelne fiatalkorúval
Volt egy olyan eset hogy a tanárnőt fúrogatta az egyik diákja,utánna az elmondta a szüleinek.Börtön lett belőle
12/19 A kérdező kommentje:
de ez hülyeség mert már valaki előttem leírta hogy ha elmúltál 14 éves akkor szexelhetsz bárkivel ha mind a ketten akarjátok és ez tényleg így van.és én megbeszéltem vele hogy nem mondanám el senkinek,és tényleg nem mondanám el mert nem vagyok szemét
2012. júl. 18. 01:30
13/19 anonim válasza:
Ez nem így van
Akkor az a tanárnő miért került börtönbe?Felnőtt korú nem szexelhet gyerekkel,tökmindegy ha mindketten akarják akkor sem,mit gondolsz miért nem akar veled szexelni az a csaj?Mert megtudta hogy gyerek vagy.Nem az a baj hogy 2 évet hazudtál a korodból,hanem hogy gyerek vagy
14/19 A kérdező kommentje:
de azt mondta az után hogy nem gond a korom csak nem akarja.de én tudom hogy akarja csak nem tudom hogy most mi a baja
2012. júl. 18. 02:19
15/19 anonim válasza:
ezt mond neki " köszi a válaszokat.de szerintetek mit
mondjak neki ? én tényleg vele szeretném
elveszíteni mert kedvelem,jó fej nagyon
aranyos és gyönyörű.és nem csak le akarom
fektetni és aztán eldicsekedni vele"
16/19 A kérdező kommentje:
oké köszi :D
2012. júl. 18. 02:47
17/19 A kérdező kommentje:
végre vaklaki aki a kérdésre válaszol és nem arra hogy miért nem megy bele a dologba köszi :D
2012. júl. 18. 02:57
18/19 anonim válasza:
Ö menny partnerrel volt mar? Te lennel az elso szuz partnere? Miert fekudne le veled?
19/19 anonim válasza:
Kedves 13-as. Igen is a BTK megengedi, nem rég csökkentették le 16 évről 14-re a korhatárt. A tanárnős eset meg Amerikában volt ha jól emlékszem. (más országok, más törvények)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!