A barátommal már 8 hónapja együtt vagyunk . Nagyon szeretjük egymást és ez látszik is azon ahogyan bánunk egymással.! Megtegyem? A többi. ->
A hormon tartalmú gyógyszer nem játék. Így vény nélkül egy gyógyszer sem adható ki, mely belepiszkál a hormonális rendszeredbe.
És egyes orvosok tényleg nem írnak ki 15 éves lánynak bogyót, mert életre tönkre vághatja a hormonális rendszered, főleg úgy, hogy neked még ki se alakult.
15 évesen még ne szedj fogamzásgátlót szerintem. Beszéld rá a barátodat a gumira, miért ellenkezik annyira? Ha ilyen felelőtlen, én nem járnék vele...
Kérdezd meg tőle, miért nem akar óvszerrel védekezni: gyereket akar, vagy a te egészségedet akarja kockáztatni azzal, hogy 15 évesen hormontablettákat szedsz?
Fogamzásgátlót vény nélkül nem adnak ki.
Fel kell iratni orvossal, persze az után hogy elvégezte rajtad a megfelelő vizsgálatokat.
Ha úgyvan egyedül is mehetsz, barátoddal is.
Nem muszály a szülő.
A Pharmatex vény nélkül kapható !
De inkább menny el egy nőgyógyász hoz , mivel állítólag ne olyan biztonságos !!
A helyes az lenne cseszdmeg hogy ezt a kérdést nem vadidegenekkel döntetnéd el! Amúgymeg ha akarod/tad akkor miért nem tetted meg már régen?! Mákod van! Én nem koplaltam volna 8 hónapot a két szép szemedért!
Mitől félsz, hogy leesik a két karod és kifolyik a szemed?! A szex természetes és jó dolog! Semi félnivaló nincs benne! Persze a védekezés az alap!
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!