Nagyon nagy kérés lenne, ha nem akarnám levenni a felsőmet? Holnapra tervezzük az elsőt, és félek, hogy mit szól.
Én még szűz vagyok, barátom tapasztaltabb, jóval több élménnyel - én 16 éves vagyok, ő 21, szóval ez nyilván a korból is adódik.
A helyzet az, hogy utálok más előtt öltözni vetkőzni, főleg arra vagyok allergiás, ha valaki meglátja a hasamat. Strandra sem járok, van rajtam hús, hogy úgy mondjam. Félek, hogyha szeretné, hogy levegyem a ruhákat, akkor vagy attól megy el a kedve, hogy nem veszem le, vagy attól, amit lát, hogyha mégis. A karjaimat sem szeretem, szóval valahogy azt is el kéne takarni, nem tudom...
Attól, hogy fájni fog, vagy kellemetlen érzés lesz, nem is félek, csak attól, hogy mit fog szólni. Ő sokat edz, izmos, jóképű, intelligens, bármelyik lányt megkaphatná, s ugyan ezt tagadja, én tartok tőle, hogy ez az egész majd mégis erre a gondolatra juttatja. Mindig azt mondja, hogy csak kicsi az önértékelésem, nálam jobbat nem talál, stb., de hogyha meglát ruha nélkül, szerintem nem ezt fogja gondolni.
Tudom, hogy a szexhez alapvetően hozzátartozik a meztelenség, de magammal kapcsolatban egyszerűen rettegek tőle. Valahogy ruhában képzelem el a dolgot, mikor kisebb voltam is úgy képzeltem :)
Nem bírnám elviselni, ha meglátna, mondjuk nem állna fel a farka, vagy azt mondaná, hogy bocsi, ez marha undorító, én erre nem vagyok hajlandó, vagy akármi rosszabbat...
Szerintetek bizarr kérés lenne? Mit tennétek?
Írd már meg légyszi, hogy mi történt, nagyon érdekel:
- Mit történt? Mondott valamit? Levetted? Nem vetted?
- Együtt vagytok még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!