Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ujjazás hatására vérzett a...

Ujjazás hatására vérzett a barátnőm! Milyen vér lehet ez?

Figyelt kérdés

A minap ujjaztam a barátnőmet, s mikor az ujjam kihúztam tiszta vér volt. [A vér is tiszta volt, tehát köze sem lehet menstruációnak, meg nem is mostanság esedékes!]

Annyit kell tudni, hogy nem olyan sokszor jártam benne ujjal, s pusztán csak egyszer feküdtünk le! Előttem még nem volt fiúval... [Állítása szerint :D]

Szerintem most szakadhatott át a szűzhártyája, de mikor lefeküdtünk megvolt neki, s így elég nehéz kiszűrni, hogy akkor honnan is jött a vér!

Viszont Ő most aggódik, hogy mi lehetett ez! S bevallom őszintén én is!

Kérném véleményeteket, hogy mi lehetett ez a vér!

Előre is köszönöm válaszotokat! :)

2009. júl. 9. 21:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
lehet hogy a körmöddel felsérthetted neki! vigyázz jobban rá.. :)
2009. júl. 9. 21:53
 2/13 anonim ***** válasza:
49%
szerintem felsértetted a körmöddel
2009. júl. 9. 21:53
 3/13 anonim ***** válasza:
2%
Szerintem aggodalomra semmi ok! Hany ujjal ujjaztad? Hat ha meg csak egyszer fekudtetek le, akkor nincs meg kitagulva a mehfala es az repedhetett meg. Ez normalis.
2009. júl. 9. 21:55
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem meg csak a szűzhártya egy darabja. Én véreztem első ujjazásnál, első szeretkezésnél és arra rá egy hónapra, pedig akkor már aktív nemi életet éltem. :P Nem lesz semmi baj. ;)
2009. júl. 9. 22:02
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Kitágulva a méhfala? Agyam eldobom. A méhébe képtlenség, hogy felnyúlhasson, útját állja a méhnyak.
2009. júl. 9. 22:07
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
22.07es! huuuu de okos valaki!!!!!!!!! bocs elirtam!!!! nem kell mindjart a fejem levenni....Kivancsi lennek, hogy te milyen nemu vagy es hany eves....
2009. júl. 9. 22:12
 7/13 anonim válasza:
64%

szerintem is akörmöd felsértette.

neekm is volt ilyen

2009. júl. 9. 22:21
 8/13 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom, miért fontos, hogy milyen nemű vagyok és hány éves, de elmúltam harminc, és nő vagyok, ha éppen tudni akarod, kedves válaszoló.
2009. júl. 9. 22:42
 9/13 A kérdező kommentje:

Azért zártuk ki már az elején a felsértést [amúgy eszembe jutotta az is] mert kicsit se fájt neki!

Meg a körmöm se akkora, de ha lehet fájdalom nélkül végigkaristolni egy hüvely-t, akkor javítsatok ki! :)

2009. júl. 10. 09:20
 10/13 anonim ***** válasza:
53%
szia! lehetséges hogy a szűzhártya még nem szakadt át teljesen vagy ha átis szakadt maradnak még belőle meg a szélén és mikor felnyúlsz neki az eltovolodása vérrel jár ha csak egy csepp is de álltalában mindenkinek és ez nem kell hogy fájjon neki hisz ez már csak a leg széle.remélem segítettem.
2009. júl. 10. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!