Miért nem tudok elaludni maszturbálás nélkül?
egy időben nem volt időm ezért este az ágyban csináltam most meg már ott tartok hogy nem tudok elaludni nélküle csak nagyon ritkán.
ha nem csinálom akkor órákon át kell fetrengenem mire elalszom ha meg gyorsan megcsinálom akkor sokkal hamarabb elalszom.
most nyáron le akarok szokni mert ha nagyon fáradt vagyok akkor nem igazán kívánom de nem tudok elaludni nélküle. tudom hogy ez egy berögződés de ha nem csinálom akkor mennyi idő után lesz az hogy maszti nélkül is hamar elalszom?
Szia
Na ez nagyonérdekes, ilyet még nem hallottam. :))
Mióta tart ez nálad, mennyire berögzött szokás?
Mennyi idős vagy?
4-es 15 éves fiú vagyok
körübelül 1-2 éve
annyira hogy ha lefekszem akkor sokszor azon kapom magam hogy a gatyámban jár a kezem és fogdozom a répát...
nem mintha nem lenne jó vagy ilyesmi csak elég zavaró hogy hulla fáradtan lefekszem és nem tudok aludni utána meg felélénkülök igaz hogy még így is megspórolok jó sok időt de akkor is.
4-es XDDDDDDDDDDD
én se tudok elaludni anélkül h ne verjem ki
de a válaszadók fele az itt lány mert maszturbálást írtál xDDDDDDDDD
Szoktál amúgy maszturbálni?
Ha nem akkor hogy sikerült kibírni 1-2 évet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!