Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Más is megbánta a szüzesség...

Más is megbánta a szüzesség elvesztését?

Figyelt kérdés

14 évesen egy házibuliban vesztetem el.A barátnőm viszont szűz és nagyon meg bántam hogy akkor kapkodtam.

Más is érez így?

2012. jún. 20. 10:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
16 évesen vesztettem el az első szerelmemmel,akivel 2,5 évig jártunk.Nem bántam meg.
2012. jún. 23. 21:18
 12/21 anonim ***** válasza:
47%

Sajnállak, kár, hogy akkor nem gondoltad, hogy ez rossz ötlet:( Sokan vannak így manapság:/ Ezért nem fogom amúgy engedni a gyerekem ilyen idősen házibuliba:) Én egyébként 17 évesen vesztettem el azzal, akivel ma több, mint két éve együtt vagyok:) Még ha esetleg szakítunk is, akkor sem fogom megbánni:)

Próbáld meg túltenni magad ezen, változtatni nem tudsz rajta, az meg nem segít ha még ezen tépelődsz!

2012. jún. 23. 21:30
 13/21 anonim ***** válasza:

alig 16 évesen a szerelmemmel szeretkeztem először. Nagyon jó volt, nem bántam meg. több mint 3 évig voltunk együtt. szép emlék, még ha már nem is vagyunk jóban. sőt.. de ez már más tészta :)

próbáld meg túltenni magad a problémán.. sajnos ez olyan, amit nem lehet visszacsinálni :S

2012. jún. 24. 00:40
 14/21 anonim ***** válasza:

12-es.. nem akarok vitába szállni veled, mert értelmetlen, meg nem is kötekedésből írom, csak saját példám.. anyukám nem engedte, hogy a barátomnál aludjak, mert "egy 16éves lánynak még nem való" szerintem pont abból kifolyólag volt ez, hogy ne feküdjek le vele. szimpla megyek "bandázni" (és eltűnök délutánra, majd jövök) szöveggel leléptem itthonról egy nyári délután, és a barátomhoz mentem, ahol megtörtént a dolog. de mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hogyan neveli a gyerekét. :)

13as voltam :)

2012. jún. 24. 00:47
 15/21 anonim ***** válasza:
29%
16 voltam énis, nem bántam meg, azóta is együtt vagyunk :) engem sem enged el apám hogy nála aludjak, de együtt alvás nélkül is tudunk szexelni... ennyi ;) és az hülyeség hogy 17-18 év alatt 99% megbánja... max ha nem szerelemből tette, ilyen a mai világban sok van, szóval inkább 50%-uk bánja meg...
2012. jún. 24. 11:21
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Jaj Istenem, de szar lehetett nektek, hogy szexeltek már tiniként. Én itt vagyok majd 25 évesen, és esélyem sincsen rá, hogy LEGALÁBB EGYSZER EBBEN A KIB.SZOTT ÉLETBEN megtörténjen. :(( 24/F
2012. jún. 24. 12:28
 17/21 anonim ***** válasza:
Ebben teljesen igazad van! Nekem sem engedték, hogy náluk aludjak, csak kb amikor már több mint fél éve voltunk együtt, de ennek ellenére is jóval hamarabb megtörtént:) Nekem csak a házibulikkal van a bajom:( Ott azért nem szeretném, ha valami hasonlóba keveredne:( Volt egy 15 éves lány ismerősöm, elment egy házibuliba, ahol voltak 20-25 évesek is. Teljesen kiütötte magát, aztán vagy 5-6 ember megdugta (úgy, hogy még szűz volt)... Extrém példa, de érted:/
2012. jún. 24. 12:39
 18/21 anonim ***** válasza:
58%
11:21es nagyon tévedsz,arról nem is beszélve hogy a 13-16 éveseknek fogalmuk sincs a szerelemről,puszta gyermeki fellángolások,szóval jöhetsz nekem itt akármivel,akkor is ez a statisztika, a másik jogos,hogy a szülő nem engedi az együtt alvást,miért kéne egy 16 éves lánynak fiúval aludni,ha meg majd jön a következő,meg a következő pasi azzal is együtt alszol? és akkor 20 éves korodig megfordul 3-5 fiú is az ágyadban ez elég gáz,majd akkor okoskodjatok amikor már 25 körül lesztek,akkor és úgy vagytok vele,hogy nem bántátok meg, ne most tapasztalatlan 16 éves gyerekként
2012. jún. 24. 12:52
 19/21 anonim ***** válasza:
Én igen csak megbántam. Ráért volna még, és igaz, hogy együtt maradtunk a volt barátommal még 1 évet. Első szerelem volt, de ő nagyon akarta és én hülye fejjel bele is mentem :((.
2012. jún. 24. 20:45
 20/21 Hole Hunter ***** válasza:
Nem a szüzesség elvesztésének tényét kell bánni. Inkább azt, hogy kivel és hogyan...
2012. jún. 30. 23:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!