Még szűz vagyok ( L/18) és kicsit tatok az elsőtől. Ti fiúk hogy fogadnátok ezt?
Figyelt kérdés
olyanok miatt is zavarba lennék. Pl: a bikinivonalamnál mindig kicsit kipattogzik és piroskás, de ez az érzékeny bőröm miatt van, de nem tudok ellene semmit se tenni..zavarna titeket fiúk? :$2012. jún. 19. 18:34
2/8 anonim válasza:
Ne légy zavarba!:)Nem zavarna minket fiúkat,akit meg igen az valószínű,hogy búzadara!Meg amúgy se ez a legfontosabb ha valaki szeret! :))
6/8 anonim válasza:
nincs mitől tartani,ha a fiú szeret akkor nemcsak hogy elfogad de a problémásabb dolgaidban még segít is,több ilyen fiú van szerintem!Én ezt így látom.
7/8 anonim válasza:
Én is szűz vagyok (20/f). Van egy lány barátom aki csinálná velem, de én azt az igazival szeretném és belé nem vagyok szerelmes csak barátok vagyunk és néha játszadozunk :DDD de csak mert egyikünknek sincs senkije és ő is kanos xD ja és ő is szűz de velem elveszítené, csak én vagyok ilyen.. tudom hogy jó lenne vele, de akkor később megbánhatnám, ha megtalálom az igazit. szóval nem zavar és nem gáz :D én nem szeretnék olyan lányt aki már nem szűz és ezért maradok meg én is annak :) amúgy a kipattogzás ellen nem jó a gyanta vagy az epilátor? Engem az se zavar ha szőrös :D
8/8 anonim válasza:
én is kipattogok a bikini vonalamnál, és én is szűz vagyok, sok közös van bennünk, veszítsük el egymással...mit szólsz hozzá? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!