Fiúval még sosem voltam de maszturbálni szoktam. (? ) 16l
A csiklómat szoktam izgatni de rájöttem hogy sokkal kellemesebb érzés ha egy ujjal ujjazom mgam vagy szempillaspirállal vagy valami kisebbel.
ettől nagyon kitágulok?:$:((
meg még szűz vagyok de a szűzhártyám már nincs meg
ez a fiúknál nem lesz gond?
Miért lenne gond? pl az én farkam sokkal nagyobb és vastagabb mint egy szempillaspirál
A szűzhártyája meg másnak is elszakadhat pl sporttól.
hát ha nincs meg akkor keresd meg.
amúgy én azt gondolnám ,hogy már te nem vagy szűz.
Egy ujjtól nem fogsz kitágulni, hozzá fogsz szokni a hüvely ingerléséhez. Azaz könnyebb lesz egy kicsit az első.
Persze a fiúk szerszámja jóval vastagabb, de szerintem ezt az érzést inkább hagyd meg az első szexre.
És áldd a sorsot, hogy ott vagy érzékenyebb, sokkal többörömöd lesza fiúkkal való szexben. Sok nő csak álmodik róla.
Egy ujjtól aligha fogsz túlságosan kitágulni. A fiúk pénisze merev állapotban átlagosan 4 cm átmérőjű, sőt vannak ennél vastagabb példányok is, és izgalmi állapotban az is simán becsusszan. ;)
Honnan tudod, hogy már nincs meg a szűzhártyád? Csak te érzed úgy, vagy nőgyógyász látta, és ő mondta neked?
És igaza van Dionysiának. Az nagyon jó, ha a hüvelyed érzékenyebb a csiklódnál. Akkor szex közben valószínűleg menni fog a hüvelyi orgazmus, és a fiú péniszétől fogsz mindig elélvezni, nem kell kézzel odanyúlnod. :)
Fiú vagy, látszik a h.ülye kérdéseidböl. Erre vered ki?
A lányok különben is a csiklójukat szokták izgatni. Csak megsugom, ha nem tudnád.
A szempilla spirál... Haha! Máskor jobbat találj ki!
igen,már voltam nőgyógyásznál.
Örülök hogy ez akkor jó dolog hogy ott érzékenyebb vagyok:)
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!