Önkielégítéstől elszakadhat a szűzhártya? Ha igen akkor honnan tudom ha elszakad? (lent)
mert most van a havi vérzésem és lehet hogy észere sem veszem és elszakad. (Tudom gusztustalan havi gondnál...stb.)
léci normális válaszokat
Igen, sérülhet a maszturbálásnál, de ez attól is függ, hogy ki hogyan maszturbál.
Az alábbi oldalon vannak szűzhártyákról képek és így már könnyen megtalálod és ellenőrizheted az állapotát.
LOL!
Vicces a kérdésed, az pedig még viccesebb, hogy írni sem tudsz
"Léci" tanulj már meg írni, azután pedig "léci" mutasd már meg anyukádnak ezt a kérdést, hogy elgondolkozzon azon, vajon hol ronthatta el a nevelésedet :-)
Engem nem zavar a tinik szlengje, viszont az nagyon zavaró, ha valaki nem a kérdésre válaszol!
Szerintem jó kérdés volt ez!
Hát neked sincs az biztos, máskülönben a kérdésre válaszoltál volna!
Én tudtam válaszolni normálisan! Egyesek pedig teszik a megjegyzéseket és sértegetik a másikat!
Az a szomorú, hogy éppen Te írod, hogy elrontották a kérdező nevelését, pedig nyilvánvalóan látható, hogy a Te neveléseddel van a probléma!
Nem szokás sértegetni a másikat! A válaszadónak is elég bunkó választ adtál. Azt sem tudod, hogy hány éves!
Az érzelmi intelligenciádat próbáld fejleszteni, mert a helyesírásod nem ér sokat, ha ilyen a stílusod!
Bár a helyesírásod sem tökéletes, mert akkor nem alkalmaztad volna a “laughing out loud” rövidítését.
Komoly körökben angol internetes szlenget nem illik használni! LOL
Először mindenki a maga házatájékán seperjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!