15 évesen elveszteni a szüzességed normális?
Na megszólalt a sok nagyerkölcsű...
Ha van kivel, akivel érdemes, azaz vannak érzéseid is iránta, nem egy jött-ment ismeretlenről van szó, és úgy érzed, igen, akarod... Akkor teljesen normális, semmi kivetnivaló nincs benne.
(15 évesen már fél éve jártam a barátommal, aki egyébként a jelenlegi párom is. De nem voltam még 15, mikor lefeküdtm vele...
Nem lettem ribanc, nem ment a tanulás rovására, nem égtem ki, nem lett semmilyen hátrányom belőle.)
24N
Én is úgy látom, hogy manapság nagyon korán kezdik meg a
szexuális életüket a fiatalok. Állítom, egy része azt
sem tudja mit csinál és hogy mi mivel járhat!
Nem széttettem a lábam, hanem szeretkeztünk...
A "tiniszerelmemmel" (...), akivel 9 éve vagyok együtt.
Nem én vagyok gyerekes, hanem az általánosítgatások, amik azt tartják, tizenévesen csak éretlenül, felelőtlenül, menőzésből lehet szexelni, mert manapság rengeteg tinirib@nc ezt csinálja.
Attól, hogy vannak ilyenek, nem kell mindenkire ráhúzni a dobozt. Egyik barátnőm is 14 és fél évesen vesztette el az első komoly barátjával, 8 évig voltak együtt.
Másik barátnőm majdnem 19 volt, mikor megtörtént, mondván az igazinak tartogatja magát. Azóta azt se tudja, hányan jártak benne.
Nem kellenek az általánosítgatások, szánalmas és rettentő unalmas.
(Gusztustalanul fog hangzani, de egy bőrdarabtól a lába között senki nem lesz értékesebb.... Ha valaki nem ribanc, és normálisan viselkedik, senki nem fogja megmondani, hogy már nem szűz, értelmes ember amúgy sem ez alapján ítélkezik...)
Attól még lehet különbséget tenni aközött, aki normális körülmények között, kapcsolatban veszíti el x évesen, olyannal akiben megbízhat, vagy ugyanennyi idősen egy buliban hulla részegen egy jóképű, ismeretlen nevű csávóval, akit nem lát soha többet.
Erre próbáltam rávilágítani, csak nem sok sikerrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!