Még mindig nem erény a szüzesség?
Véleményem szerint az. A szüzesség egyes kultúrákban nagyon sokat jelentett. Például a Bizánciaknál. Annak
idején. Hm. Rég volt. Tudom. De az idők nem múltak el teljesen. Még nyomokban kísért minket a múlt.
Na mindegy, ez csak a körítés. A lényeg az életvitelünk. Én speciel 24 éves meggyőződéses szűz fiatalember vagyok.
Eddig, és valószínű ezek után sem lesz egyén, aki lefeküdne a magamfajtával. Nem vagyok tevékeny ember, rendszerint ülök. A költészet közel áll hozzám, de újabban nem olvasok verseket.
Régebben még áhítoztam egy lányért, aki elfogadja az elvontságomat, de már letettem róla. Persze van azért bennem egy furcsa, böszme nyitottság, ha nem tudom miért is.
Szóval ne értsetek félre, ez nem társkeresés részemről, csak kíváncsiság. Mégis, hogy vélekednek az úgyn. normális fiatalok erről a jelenségről.
13:55
Igen erény. Gondolom a te szemedben meg az erény ha az adott partnereden végigmentek 20an.
És inkább maradok örökre szűz, mint olyan idióta elkényeztetett f@sz mint te, akinek csakis a szexen meg a párkapcsolaton kívül nem is létezik más a világon!
én is a 8. válaszolóhoz szólnék.
elég primitív megnyilvánulás volt hogy mért nem erény ha valaki 20 éves korára nem tud 1 párkapcsolatot felmutatni....akkor szerinted ha valaki csak a házasság után akarja odaadni a szüzességét az egy önmagát hitegető szüzike?..igen szomorú ez a világ hogy ilyen felfogású emberek vannak,akiknek csak a szex jár a fejében.Ezzel te minősíted magadat hogy ilyen ostoba vagy.....Igenis erény a szüzesség mert akár már nem a középkorban vagyunk akár a modern 21.századba mindig maradnak értelmes emberek akik megértik ennek a dolognak a lényegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!