Mennyire zavara ez az első szexnél?
Ha a barátomnál vagyunk, de otthon vannak a szülei is. Így nem hiszem, h el tudom magam teljesen engedni. Ötletek első "szexhelyhez"? Vagy béreljünk vhol szobát? vagy menjünk hotelbe egy éjszakára? Vagy hogy oldottátok meg?
20/L
szerintem várjatok addig míg kettesben nem lehettek. vagy ha az sehogy sem jön össze, akkor mindenképpen zárjátok kulcsra az ajtót. sok kellemetlen dologtól megkímélhet titeket.
ha azonban közel van a szülők szobája, vagy nyikorog az ágy, vagy olyan helységgel határos a szoba ahol járkálhatnak nem fogod tudni elengedni magad és nem lesz kimondottan szép emlék
Ha tudtok, mindenképpen menjetek máshova!
A szülők jelenléte a lakásban nem csak az első szexnél lehet zavaró.
Én sose tudtam úgy csinálni. Egyszerűen nem jött össze az orgazmusom.
Nem lesz a közeljövőben alkalom arra, hogy kettesben legyetek? Akár nála, akár nálad?
Mi azért "halasztottuk el" 2 héttel az első alkalmat, mert én sem úgy akartam elveszteni a szüzességemet, hogy a szüleim (vagy az ő szülei) ott vannak a szomszéd szobában. Tudtam, hogy azon idegeskednék, hogy mit hallanak. (Nem mintha titok lett volna, hogy lefekszünk, 19 éves voltam és már 4 hónapja jártunk. De akkor is zavart.)
Ez nekem a mai napig gondot okoz, ha más is van a lakásban akkor egyszerűen nem tudom magam annyira elengedni. Visszafogom magam, halk vagyok, pedig amúgy elég hangos is tudok lenni szex közben. :) És úgy nem túl jó, hogy folyton arra figyelek, hogy jaj ezt vajon meghallották-e... (Panelban lakunk, eléggé hallatszik minden.) Mi is problémáztunk ezen az első alkalom előtt, aztán kiderült, hogy a szülei egyik este színházba mennek és kb 4-5 órát nem lesznek otthon.
Ezért mindenképp azt javaslom, hogy valahogy oldjátok meg, hogy kettesben legyetek. Nem is kell hogy este legyen, napközben nincs olyan időszak, amikor a szülei dolgoznak mindketten, és üres a lakás? Vagy nálatok nem lehet megoldani? Ha van rá pénzetek, jó a bérelt szoba vagy a hotel is...
22/L
Utolsó: én írtam az előtted lévő választ.
Engem sem az zavar, hogy bemászkálnak, benyitnak, mert tudom, hogy nem fognak. Hanem maga a tudat, hogy hallanak mindent. Hogy nyikorog az ágy, az ütemes mozgást, ahogy nyögünk... Engem zavar, ha ezt hallják. (Panellakásban minden áthallatszik, az én ágyamtól kb fél méterre van a szüleim ágya, csak éppen a fal túloldalán...)
Tudom, hogy sokakat nem zavar ez, nekik nehéz is lenne megmagyarázni, hogy mi miért nem tudunk teljesen a szexre koncentrálni olyankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!