Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy fog menni az első?

Hogy fog menni az első?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A barátnőm és Én megbeszéltük, hogy lefekszünk egymással mindketten szüzek vagyunk, és kívánjuk egymást.

Használhatunk az első sex közben ultravékony gumit?

Mennyi az esélye, hogy kiszakad? (nem hiszem, hogy vadul csinálnánk.)

2012. jún. 8. 23:39
 1/9 anonim ***** válasza:
minek ultravékony??de a gumin van h..utasítás!azt tartsd be..minden levegőt kiszorítani felrakáskor...
2012. jún. 8. 23:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Ultravékony azért jó, mert jobban érzed. Először normált ajánlanék, mert a túl sok stimuláció esetleg rövid együttlétet is okozhat.
2012. jún. 8. 23:51
 3/9 anonim ***** válasza:

gumival nekem egyáltalán nem jó, alig érzek benne valamit. gumival el se tudok menni.

nem akarlak elkeseríteni, de sok jóra ne számíts.

2012. jún. 9. 00:18
 4/9 A kérdező kommentje:
mivel az első lesz, valószínűleg szinte 110% hogy elfogok menni:D
2012. jún. 9. 09:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Ugyanez nálunk is a helyzet, mi se tudjuk még, milyen kéne.. :D Lány vagyok, de sztem első alkalomra jó lesz a normál is, akkor még úgyse lesz olyan gond, h túl keveset érez... :D
2012. jún. 9. 17:35
 6/9 A kérdező kommentje:
most nem régen voltam a Rossmann-ban és LifeStyles Ultra Safe-t vásároltam.
2012. jún. 9. 17:51
 7/9 anonim ***** válasza:
elég gáz ha vki nem tud elmenni gumiban :D mindenképpen védekezzetek és az tök mindegy hogy milyennel :) jó az amit vettél :D
2012. jún. 9. 23:50
 8/9 anonim válasza:

szerintem a későbbiekben majd tökmindegy milyet használsz, mi normállal kezdtünk, és azóta is azt használjuk leggyakrabban. Kétszer talán, ha vékonyat vettem, de igazság szerint nincs nagy különbség, érzésre. Én legelsőnek normált vagy biztonságosat ajánlanék, bár mindig megvan az esély a kiszakadásra, ha bénán teszed fel... azt ajánlom, hogy egyet bonts fel előtte és gyakorold magadon hogy élesben minden simán alakuljon, és igen, a levegőt ki kell szorítani. Egyébként én sem tapasztalltam, hogy gumival semmit sem lehet érezni, illetve, el sem lehet menni, ez egy nagy marhaság... ha eléggé szereted a nőt, akkor ez nem kérdés. Elsőnél viszont adok kb 5 percet, utána elsülsz, bár próbálhatod elhúzni. Ami a fontos, hogy hosszú legyen az előjáték, akármennyire a lényegre akarnál egyből térni. Légy gyengéd türelmes, ölelgesd a barátnődet sokat, kérdezgesd mi jó mi nem, fáj-e neki, elsősorban az ő érdekeit tartsd szem előtt. így annak is kevesebb lesz az esélye, hogy kiszakad a gumi(mivel optimális esetben a bnőd kellőképpen felizgult).

F/21

2012. jún. 10. 10:36
 9/9 A kérdező kommentje:
igen tudom, ez a célom, leszarom nekem mi jó, ha neki jó, akkor nekem is,
2012. jún. 10. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!