Hogy fog menni az első?
Sziasztok
A barátnőm és Én megbeszéltük, hogy lefekszünk egymással mindketten szüzek vagyunk, és kívánjuk egymást.
Használhatunk az első sex közben ultravékony gumit?
Mennyi az esélye, hogy kiszakad? (nem hiszem, hogy vadul csinálnánk.)
gumival nekem egyáltalán nem jó, alig érzek benne valamit. gumival el se tudok menni.
nem akarlak elkeseríteni, de sok jóra ne számíts.
szerintem a későbbiekben majd tökmindegy milyet használsz, mi normállal kezdtünk, és azóta is azt használjuk leggyakrabban. Kétszer talán, ha vékonyat vettem, de igazság szerint nincs nagy különbség, érzésre. Én legelsőnek normált vagy biztonságosat ajánlanék, bár mindig megvan az esély a kiszakadásra, ha bénán teszed fel... azt ajánlom, hogy egyet bonts fel előtte és gyakorold magadon hogy élesben minden simán alakuljon, és igen, a levegőt ki kell szorítani. Egyébként én sem tapasztalltam, hogy gumival semmit sem lehet érezni, illetve, el sem lehet menni, ez egy nagy marhaság... ha eléggé szereted a nőt, akkor ez nem kérdés. Elsőnél viszont adok kb 5 percet, utána elsülsz, bár próbálhatod elhúzni. Ami a fontos, hogy hosszú legyen az előjáték, akármennyire a lényegre akarnál egyből térni. Légy gyengéd türelmes, ölelgesd a barátnődet sokat, kérdezgesd mi jó mi nem, fáj-e neki, elsősorban az ő érdekeit tartsd szem előtt. így annak is kevesebb lesz az esélye, hogy kiszakad a gumi(mivel optimális esetben a bnőd kellőképpen felizgult).
F/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!