21 éves szűz lány vagyok, gáz lenne belemenni egy egyéjszakás kalandba?
Nem érzem cikinek, hogy szűz vagyok, türelmesen vártam eddig, hogy majd eljön a nagy Ő, de nem akar jönni, én meg pár hónapja azt érzem, hogy nem bírok sokáig magammal.
Nem akarok ringyó lenne vagy mit tudom én, nem az "első jöttmenttel" feküdnék le, de tényleg elkezdtek tombolni a hormonjaim, nem tudom, hogy meddig bírom még...
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 19 évesen volt az első orgazmusom, azóta tombolnak csak a hormonjaim, viszont egyre erősebben.
Elsőre nagy valószínűséggel nagyon nem fogod élvezni így a dolgot, más dolog elképzelni és más amikor megtörténik. Megértem, hogy nem szeretnél várni de így könnyen csalódás lehet a vége
21N
Húha, köszi a sok a választ.
Tényleg nem a diszkóban képzeltem el félrészegen, a húgyszagú Wc-ben egy vadidegen fiúval, tehát lehet, hogy nem fogalmaztam elég egyértelműen.
Tényleg a tágabb baráti társaságomban vannak olyanok, akik tudom, hogy belemennének. És azt is tudom, hogy a szex nem egyenlő a szeretkezéssel, de ott a van a másik dolog, 21 évesen szerintem természetes, hogy az ember már baromira kívánja a szexet, még ha az nem is szeretkezés, csak szex. Egyébként volt már barátom, de nem feküdtem le vele. De most én is úgy érzem, hogy havi 1 szex belefér egy olyan emberrel, akinek szintén csak olyan igényei vannak, mint nekem.
És igen, lehet, hogy 1 hónap múlva eljönne a nagy Ő, de mi van, ha még 5 évig nem fog? Addig úgysem fogok bírni magammal.
És még egyszer mondom, hogy nem a szüzességem elvesztése a cél, hanem az igényeim kielégítése.
Én 23 éves vagyok, és szűz. (lány)
És többre értékelem magam annál, hogy ilyen szex kapcsolatban veszítsem el, és utána is éljek az ilyen helyzetekkel. Meg fogod bánni. 21évesen még semmiről nem késtél le, használd inkább a kezed, mint egy palit, aki még csak nem is a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!