Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem fér be még 2 ujj se?

Miért nem fér be még 2 ujj se?

Figyelt kérdés

Véletlenül az utolsó randinkon odáig jutottunk hogy megtörtént volna, én is akartam és ö is. Azonban mikor az ujjával elkezdett "elökészíteni", már a második ujja be sem fért és nagyon fájt, pedig nagyon fel voltam izgulva, elötte minimum egy órán keresztül csak engem izgatott. Lehet hogy valami baj van velem?

L 19

2012. máj. 31. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
húúú bocsi nem tudom hogy van-e veled baj, de lehet hogy velem van, mert velem még soha nem történt ilyen dolog VÉLETLENÜL :D de állok elébe
2012. máj. 31. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyugi nincs baj veled. Ha elég nedves is voltál akkor sem kell megijedni. Az ilyesmi lelki alapon is előfordul. Tudat alatt görcsölsz, meg akarsz felelni, és a hüvely "be pánikol"... Újra próbálkozni, és lazítani, türelemmel több ujj is be fog menni :)
2012. máj. 31. 20:59
 3/7 A kérdező kommentje:

Elsö válaszoló: a véletlenült úgy gondoltam, hogy nem terveztük vagy ilyesmi

második: köszi, de azért ez egy kicsit most zavar, hiszen akkor ezt igazából nem lehet kontrollálni vagy?

2012. máj. 31. 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Ne aggódj, nem lesz ez mindig így:)

Ha stresszes napod volt attól is előfordulhat.

De ez kontrollálható :) Illetve tanulható :)

Ha érdekelnek a részletek privátban leírom... ;)

2012. máj. 31. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:
20%
Bazz! Minden csaj ilyen szűk lukról álmodozik, mármint hogy az övé legyen ilyen szűk! Erre te meg jaj mi baj van velem? Nők... Én nagyobb bajnak érzem azt hogy 19 éves létedre kb. annyira vagy érett szexuálisan mint egy 12 éves!
2012. máj. 31. 22:55
 6/7 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

nem hiszem hogy mindenki arról álmodik hogy soha ne férjen be neki a párja nemi szerve....

2012. jún. 1. 13:35
 7/7 anonim ***** válasza:

ha még nem vagytok gyakorlottak sokszor előfordul.

csak lazán és tágul az. gondolj arra ott kifér egy gyerek feje is ha kell, akkor mégegy ujj miért ne férne be?

2012. jún. 14. 18:37

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!