Nemrég vesztettem el a barátommal a szüzességem. Nem tudtam elmenni azt gondoltam 1. alkalommal ez ok de a 2.3. alkalommal sem tudtam ő mindegyiknél elment. Pedig mikor bugyin keresztül, meg ujjazással kényeztetett elmentem. Most miért nem?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 19:08
11/13 anonim válasza:
Nekünk, fiúknak is hozzá kell szokni a friss, új dolgokhoz, csak nekünk kicsit máshogy. Nekünk leginkább a magömlés akaratlagos korlátozása a feladat, nektek az orgazmus elérése!
12/13 Naga_Chevalier válasza:
Ne pánikolj mert nincsen miért.
Azt tudom még hozzáfűzni hogy valahogy add a tudatára hogy mit akarsz.
Pl: egy kicsit lejebb/feljebb/gyorsabban/lasabban
Először csak legyen kellemes utánna a többire rá fogsz jönni.
És türelem kell a srácnak is meg neked is.
Olvashattad a előbbi kommentben valamelyikban hogy a van hogy órákig tart a dolog.
Ne hidd azt hogy nem tudsz elmenni.
De nem is kell az elsőnél azonnal.
Mondom az első csak elég ha mér csak egyszeően kellemes volt (minegy simogatás vagy maszírozás).
Majd belejösz!!!
Hajrá!!!
13/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.
:)
2009. jún. 30. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!