Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tudni szeretném hogy nagyon...

Tudni szeretném hogy nagyon fáj az első sex?

Figyelt kérdés
a barátommal tevezzük de előbb tudni szeretném h mégis mien ....léccike értelmes válaszokat előre is köszi :)
2012. máj. 19. 11:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
tényleg ne szexelj, mert szex az a k*rva és a kuncsaftja között van. 2 egymást szerető ember között szeretkezés zajlik!
2012. máj. 19. 17:29
 12/13 anonim ***** válasza:

4. válaszoló vagyok:

Igaz, nem tőlem kérdezted, de én 18 évesen szexeltem először. 14 évesen még az első csókom volt. A szex meg sem fordult a fejemben.

Jah, és ne hidd azt hogy valami nagyon öreg, őskori izé vagyok :D mert 21 éves vagyok.

Ezt még nagyon nem kéne neked. Főleg hogy azon tépődsz hogy vajon mennyire fáj. Amikor már elég érett valaki, akkor nem gondolkozik ilyen butus dolgokon.

2012. máj. 20. 09:48
 13/13 anonim ***** válasza:
14 éves vagy??És barátod van??Már ne haragudj,de a szüleid erről tudnak??Hogy barátod van és szexelni akartok??Már bocsika,de ha az én gyerekem lennél nem hogy nem szexelnél,de barátod sem lenne!!Egy 14 éves lánynak még a tanulásnak kell lenni az elsőnek! Te még gyerek vagy,és gyerekek ne akarjanak biológia órát tartani egymásnak!Nem tudom milyenek lehetnek a szüleid,de nem tudnak kellő képpen fegyelmezni,ha megengedték,h legyen ilyen fiatalon barátod!Én 18 évesen vesztettem el a szüzességemet,és 18 évesen volt az első barátom is!Most vagyok 22 éves.Szóval egyetértek az előttem szólókkal,még neked nem szabad csinálni!!!Még gyerek vagy ehhez a felnőtt dologhoz!!!!Azért mert sok fiatal lány már csinálja,te ne ess ebbe a hibába!!Még tapasztalatlan vagy és nem hiszem,hogy úgy szeretnél pár hónap múlva anyud elé állni,hogy terhes vagy mert nem védekeztetek!
2012. máj. 20. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!