Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen tanácsokat adjak...

Milyen tanácsokat adjak barátnőmnek, hogy beszéljem le erröl? (lent bövebben

Figyelt kérdés
Szóval..van egy barátnőm(aki mellesleg a legjobb barátnőm!)és nem feküdt le még senkivel 20 éves...egyetlen egy barátja volt életében 3 hónapig tartot...elötte nem volt neki,se csók se ölelés se sex!de már nagyon elakarja veszteni a szüzességét,mindig azt mondja hogy kilóg a sorbol és már csak ő szüz a barátnöink közül és menni szeretnék nyaralni siofokra,és azt mondta ott "megdugatja" magát,mert nem birja és tul akar lenni rajta...szerintem ez nem jo ötlet,de nem lehet lebeszélni rola..mit mondjak neki??ráadásul nem csunya csaj,söt szép!!igaz kicsit szokimondo,de semmi baj nincs vele!!segitsetek,mit mondjakneki?hogy beszéljem le erröl??vagy mégiscsak jo ötlet???igy kell elvesztenie a szüzességét??én már nem tudom...
2009. jún. 26. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Hát ha ezt akarja... mi baja történhet? A legrosszabb, hogy nem jól sül el a dolog és amíg nem lesz normális pasija nem fogja kívánni a szexet, mert úgy áll majd hozzá, hogy "csak ennyi?" Ez azért nem végzetes... ;)
2009. jún. 26. 17:38
 2/7 anonim válasza:
100%
óvszert használjon:)
2009. jún. 26. 17:47
 3/7 anonim válasza:
100%

de kivel fekszik le?

keres ott magának egy pasit?

hát mondjuk biztos talál:)

2009. jún. 26. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:
43%
A helyében valszeg én is ezt tenném. Bár én nem bírtam volna 20 éves koromig :D
2009. jún. 26. 17:55
 5/7 A kérdező kommentje:
De én féltem nagyon!! kivel fekszik le??elmegyünk siofokon bulizni,uhhh....ezer meg ezer pasi van...:SSkösziii azért a válaszokat!!várom a többit..
2009. jún. 26. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond el neki, h mennyi veszelj forog kockan h ha o csak ugy megdugatja magat..keress a neten ilyen torteneteket es tedd az orra ala..szerinetm hulyeseg h le akar fekudni valakivel, h ne legyen szuz..en 16 voltam es megbantam h nem vartam meg egy par evet...ugyh tisztelem a kitartasat es azt h eddig nem fekudt le senkivel..mutasd meg neki ezeket az irarsokat, amiket mi irunk itt.udv.
2009. jún. 26. 18:10
 7/7 anonim válasza:
31%
gyere le tisza alpárra hozzám meg adom az msn em zir2009@windowslive.com ari vok vegyél fel
2009. jún. 26. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!