Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőm azt mondja még...

A barátnőm azt mondja még szűz én bízok benne de lehet h hazudik?

Figyelt kérdés
és még nem feküdtünk le egymással de bugyin keresztül szoktam kényeztetni mert többet még nem enged és ahogy kényeztetem arra jöttem rá h lehet nem is szűz ezt így észere lehet venni? Vagy tévedek? Mind a ketten 19 évesek vagyunk
2009. jún. 26. 13:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Így nem lehet észrevenni. De miért nem hiszel neki? Mi oka lenne hazudni? f28
2009. jún. 26. 13:29
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
nem hiszem hogy hazudna, ha nem lenne szűz már rég nem bugyiban lenne..
2009. jún. 26. 13:30
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Ott a pont! Ha nem lenne szűz már tényleg nem bugyiban lenne. :D
2009. jún. 26. 13:40
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Te, bugyin keresztül hogy jöttél rá, hogy nem szűz???
2009. jún. 26. 13:54
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
ez olyan dolog amit a csajok inkább titkolni akarnak h szűzek nem pedig hazudgálni minek??? am meg ha már nem lenne szűz régen rádugrott volna
2009. jún. 26. 13:58
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Ha bugyin kerszetül észre veszed akkor ügyes vagy :)
2009. jún. 26. 14:00
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

Arra én is kíváncsi lennék, mi alapján vontad le bugyin keresztül azt a következtetést, hogy esetleg már nem szűz. Mert ezt így NEM lehet észrevenni. Tovább megyek, aktusnál se biztos, hogy észre lehet venni, mert nem mindenki vérzik. Az egyetlen mérvadó az őszinteség és a bizalom.

Manapság már különben sem lenne oka egy lánynak hazudni, mert természetes, hogy az emberek próbálkoznak, kapcsolatokat létesítenek . Nem szégyen, ha valaki 19 évesen nem szűz. Persze nem is baj, ha így van. De én nem hiszem, hogy hazudik.

2009. jún. 26. 14:02
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
Ha bíznál a barátnődbe akkor nem tetted volna fel a kérdésed
2009. jún. 26. 14:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy bugyin keresztül meg lehet ezt állapítani? Ha arra gondolsz, hogy élvezte a kényeztetést, akkor gondolj arra, hogy maszturbálás is létezik a világon.
2009. jún. 26. 16:30
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Most komolyan... úgy érzed, tudsz mindent, ami egy érett szexuális kapcsolathoz kell? ... én elgondolkodnék a helyedben és nagyon gyorsan elkezdenék elméletben tanulni a témáról! Bugyin keresztül soha az életben nem mondod meg ki szűz és ki nem... hacsak fel nem tolod az ujjad bugyival együtt. De gondolom ennyire ne menjünk messzire. Bízz benne, és tanulj még. L26
2009. jún. 26. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!