Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elmondjam a barátomnak vagy...

Elmondjam a barátomnak vagy csak elszúrnám az egész kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már együtt vagyok a barátommal 3 hónapja és nem volt még szex(petting se), mert ő úgy tudja, hogy szűz vagyok és arra vár, hogy lássa rajtam, hogy én is már nagyon szeretném és inkább vár... Ez nagyon rendes tőle, és nagyon szeretem is! Csak nagyon nagy bajt csináltam:( Nemrég jöttem haza nyaralásból és ott megismerkedtem egy külföldi fiúval és annyira jól megvoltunk, hogy megtörtént köztünk... Egyáltalán nem bántam meg azt, ami történt, mert nagyon jó volt és örök emlék marad! Azt viszont bánom, hogy megcsaltam a barátomat!:( És mondta nekem, hogy ha megcsaltam mondjam el neki, mert nem fog haragudni, csak legyek őszinte. Én ekkor se mondtam el neki, nem merem...:(

A bajom pedig az, hogy ha lefekszem vele nem fogja érezni, vagy nem látja majd, hogy fájdalommentesen, könnyen fog menni az egész?! Meg szegény szívem abban a tudatban lenne, hogy neki adtam oda a szüzességem... Elmondjam neki, hogy már nem vagyok szűz és hogy megcsaltam?:S

Nagyon sajnálom az egészet....:(

2009. jún. 25. 11:24
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
75%

A válasz megírásának időpontja: ma 13:44

Na ez ott volt :D

Gratulálok annak a bizonyos hímringyónak, aki itt botránkoztatja a tömeget. Valóban nagyon dicséretes, hogy undorító módon más kapcsolatába belemászik, mi több, még büszke is magára. Remélem nem hiszed magad ettől olyan nagy kannak. Attól még, hogy a sok tizenéves magát discoban riszáló IQ-light kis r i b a n c sz*pja a f*szod egyáltalán nem leszel az. Egy normális, tisztességes IGAZI NŐ szemében csak egy nyomorult kis féreg vagy. (: Na ennyit rólad. Amit írsz, az meg úgy baromság, ahogy van. Nem veszed észre, hogy veled szemben mindenki azt mondja, hogy mondja el neki.

De gratulálok, jól beégetted magad, de legalább ehhez értesz :D

Kérdezőnek:

MINDENKÉPP mondd meg neki, hogy ezt tetted, mert százszor jobbat érdemel nálad. Én már amiatt az elvesztegetett 3 hónapja miatt is sajnálom szegényt.. Egy tisztességes rendes srác, erre jön egy ilyen kis r*banc és elrontja :S És akkor a normális lányok csodálkoznak, hogy a legtöbb pasi egy tahó.

2009. jún. 25. 19:05
 52/55 anonim ***** válasza:
29%

Szevasztok újra!

Látom elegen reagáltak csak így az én hozzászólásomra..

kedves valamelyik író.. konkrétan nincs szükségem "igazi nő"-re mert mindent megkapok :D egy másik srác igazi nőnek hitt barátnőjétől.. Ez nem ilyen nyílt titok, szóval lehet hogy a te csajodat is húzogatja valaki amíg épp a valamerre csavarogsz.. Hehh

Nyugodtan lehet utálni, ilyen mindig volt és lesz. Úgysem hinnétek el hogy mennyi mindenre kapható lány van..

pl: 2 olyan csajjal randiztam már a héten akik az iwiw-es pasik és csajokon jelöltek be és mindkettő "házas" azaz állítólag nagyon dúl a lávv, csak hát van x kilométer közöttük vagy valami.. nah pussz csajszik! :)

2009. jún. 25. 19:30
 53/55 anonim ***** válasza:
91%

Egyébként el tudom képzelni, hogy ez a hímringyó hogy néz ki, gondolom undorító, szolizott, rózsaszín pólós diszkós takony műmájer. Sz*pasd le az ostoba k*rvákat, d*gj össze-vissza, és remélem az összes létező nemibetegség együttes hatásától fogsz megdögleni.

Egyébként elég érdekes, hogy a kiscsaj azóta egyszer nem írt... Szerintem csak egy gondosan megírt kamukérdés.

2009. jún. 26. 11:37
 54/55 anonim ***** válasza:
Vagy csak felvágta az ereit (remélem) miután rájött, hogy egy nyomorék s3ggf3j.
2009. jún. 26. 12:45
 55/55 A kérdező kommentje:

Nem volt időm géphez ülni, ezért nem írtam.

DE nagyon sajnálom az egész helyzetet és szégyellem is magam érte rendesen! Már nem tudok változtatni a dolgokon..:S sajnos!

2009. júl. 3. 16:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!