Csajok! Ti hány évesen veszítettétek el? Nem bántátok meg?
Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 18:36
11/19 anonim válasza:
ugy latszik a 16 dominal, en is annyi voltam
12/19 anonim válasza:
17 és nem bántam meg még akkor sem, ha a többieknek ez nem tetszett, mert olyannal feküdtem le, akivel szerettem volna.
13/19 anonim válasza:
15 éves voltam. Egy házi buliban történt... ott ismertem meg a srácot, ő akkor 19 volt...kis fájdalom, gyenge vérzés...
Vissza-vissza gondolok rá, hogy lehet h. mégse kellett volna...
14/19 anonim válasza:
15 és nem bántam meg 3 hónap után mert azzal csin akit szeretek
15/19 anonim válasza:
16 évesen,majdnem egy év után és egyáltalán NEM bántam meg 16/L
16/19 anonim válasza:
huh én 15,5 évesen 1év járás után.nem bántam meg :)
18/19 anonim válasza:
14 évesen és nem bántam meg!!
nem értem h ennyi idősen korai...nem hallott senki olyanról h koránérő? én pl ilyen vagyok..10 éves voltam épp akk lettem 11 mikor elkezdtem menstruálni ráadásul a testem is készen volt rá teljesen lelkileg meg végképp mert az agyamban nagyon sokszor lejátszottam az első együttlétet. és úgyis lett ahogy elképzeltem.és nem bántam meg mert annak adtam akibe szerelmes voltam.nem bántam meg!
19/19 anonim válasza:
16 évesen. Nem bántam meg, szerettem akivel megtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!