Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi van ha egy 17 éves fiú el...

Mi van ha egy 17 éves fiú el akarja veszteni a szüzességét és örömlányhoz fordul vele?

Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 15:29
1 2
 11/20 anonim válasza:
66%

ma 15:54

Te biztos lány vagy.

Az a hivatásos lány legalább rende volt velem és ha csak a pénzemért is, de elhitette velem, hogy örrömmel van velem.

Melyik lány tudná ezt az élményt átadni?

Mind undorodik tőlem, csak mert nem vagyok egy magas, divatb*zi vagy egy izomállat bunkó alak.

Egyébként nekem ti ún. "rendes" lányok ártottatok alegtöbbet, mert kigúnyoltatok a külsőm miatt és esélyt sem adtatok arra, hogy szeresselek titeket.

2012. máj. 4. 15:57
 12/20 anonim ***** válasza:
17 évesen csak a legjóképűbb fiúk nem szüzek már. Ha jobb lenne olyannal elveszíteni, akit szeretsz, akkor várj mondjuk 20 éves korodig! Utána már elmehetsz, mert huszonévesen már tényleg cikinek számít szűznek lenni, de ne mondd el egy lánynak se, h prostival vesztetted el!
2012. máj. 4. 16:03
 13/20 anonim ***** válasza:

15:54 vagyok, és igen, lány (24)

Elég sokan kaptunk már életreszóló leckéket a másik nemtől, én is. De ettől még nem lehet azt mondani, hogy azért nincs barátnőd, mert a csajoknak csak a divatb*zik tetszenek. Van egy csomó lány, akiknek kifejezetten nem tetszenek az ilyenek, köztük én is btw. Ilyen alapon mondhatnám azt is, hogy talán azért nincs barátnőd, mert te sem elégszel meg egy kicsit csúnyácska lánnyal, mert neked a 90-60-90es bombázó kell. Hagyjuk a sztereotípiákat és próbálj meg tenni magadért, ahelyett, hogy a nőket átkozod.

2012. máj. 4. 16:12
 14/20 anonim válasza:

ma 16:12

Hidd el én teszek magamért, kondizni járok, menőmárkás cuccokat kezdtem el venni, mert ez kell nektek, most kezdtem el, mert muszáj, különben esélyteeln vagyok.

Másrészt meg nekem nem kell egy kövér, igénytelen lány, egyszerűen nem tud vonzani szexuálisan, de mégsem sértegek senkit vagy nézek le pusztán a külseje vagy anyagi helyzete miatt, mint sok mai lány teszi.

Ha van is normális lány én mondom foglalt mind, mert aki szép és nem foglalt, annak valami baja van, vagy aszexuális, esetleg válogatós nagyon.

2012. máj. 4. 17:32
 15/20 anonim ***** válasza:

16:12 vagyok, még mindig.

Nem hiszem, hogy a lányok megnézik, hogy milyen márkájú cucc van rajtad. Ha valaki megnézi, akkor azzal már nem is érdemes mit kezdeni.

Kondizni nem a nők miatt fontos, hanem, hogy magadnak megfelelj.

Egy magabiztos pasi, aki elégedett saját magával, bármelyik értelmes lánynál eséllyel indul. Az meg, hogy épp nem az esete, éppen előfordul.

Ok, hogy nem vonzanak a teltebb lányok, okés, van ilyen. De ettől még vannak elérhető nők, nem hiszem, hogy mind foglalt lenne. Aki nem az meg selejtes? Ez miféle hozzáállás már? Ilyen alapon az emberek nagy része örökre egyedül maradna.

Pozitív hozzáállás, önbizalom, ennyi a titok. Nem a menő cuccok.

2012. máj. 4. 17:58
 16/20 anonim válasza:

6 os !

Teljes mértékben igazad van!

Itt vagyok lassan 20 évesen, okos vagyok sportolok, adok magamra , kedves vagyok amit nem viszek túlzásba, bolondos de ha kell komoly ÉS MÉG SEM VOLT MÉG BARÁTNŐM!

A szemét kell nekik, a bunkó paraszt ! Remélem a haverjaim valami luxus örömlányt a 20. szülinapomra elhoznak és megerőszakol :DD

2012. máj. 4. 18:46
 17/20 anonim válasza:
Szerintem nem gaz. Avval sexel akivel akarsz (már ha ő is akarja) és senkinek semmi köze hozzá.Igazábol sok nő is csak azért van a pasijával mert gazdag ergó nekik is leegyszerűsítve nekik is fizetnek a sexért. 16/lány vagyok nem a ronda kövér ápolatlan fajtából és mégsem volt még barátom pedig próbálkoztam már néhányan de nem leszek csak azért valakivel hogy letudjam. Szerintem várj még ha felbukkan az a lány aki olyannak szeret amilyen vagy és nem bányarém( mert valljuk be olyat bármikor kaphatnál amint az egy előző válaszoló is mondta). Jó tényleg megnézzük mi lányok hogy néz ki valaki engem személy szerint hidegen hagy a stílusok mert ugye nem a ruhával lesz kapcsolatban az ember. Nekem pl nem jönnek be ezek a páwa pasik . Remélem találsz majd egy lányt aki szeret és akit szerethetsz.:)
2012. máj. 4. 19:58
 18/20 anonim válasza:
gáz és nem gaz :D és próbálkoztak . bocsi csak siettem.
2012. máj. 4. 19:59
 19/20 anonim ***** válasza:
uuulTRA GÁÁÁZ!! Már maga az örömlányozás rohadt nagy cink!! Nem, hogy még oda adni neki a szüzességed!! XDXDXDXDX idióta gökhér!
2012. máj. 5. 02:07
 20/20 anonim válasza:
veletlen nem zsolt a neve?
2012. máj. 7. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!