13 éves vagyok. A "pasim" le akar velem feküdni de nem tudom felkészültem-e rá. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
13 éves csajszi vagyok. Nem tudom mit tegyek mert félek attól hogy hátha teherbe esek vagy hogy nem fogok ÚGY tetszeni neki. Vagy épp hogy fájni fog, hogy behelyezi. Adjatok tanácsot lécci!2009. jún. 23. 19:06
11/30 anonim válasza:
Eloszor válaszolj erre a kérdésre: Szereted Te ezt a fiút? Ha igen, akkor miért tetted a pasim szót idézojelbe?
Gondold át, hogy Te szeretnéd-e, az hogy o akarja, az mellékes.
12/30 anonim válasza:
Hol vannak a szüleid? játsz otthon a szobádban! nem normális, hogy ennyi idősen ilyeneken jár az eszed! és erre mást nem is tudok modnai, mert ne haragudj, de már hányingerem van az ilyen kérdésektő. egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ilyen van. Legszívesebbn tudod mit írnék, ha ilyen buta, vagy akkor feküdj le vele, aztán szülj is neki egy gyereket, vagy legyen abortuszod. Csak nem tudom, hogy ezért ki a hibás. te, vagy a szüleid. Te még nem egy nő vagy. érted? te még egy gyerek vagy! érted?
13/30 anonim válasza:
Anyááám...még gyerek vagy!!! Pláne ha nem vagy biztos benne, hogy akarod! Nagyon meg fogod bánni, a tested sem érett még rá! Ez nem lóverseny,nem maradsz le semmiről!De visszafordítani majd nem tudod ha megteszed, és esetleg rossz élményed lesz! ha később majd készen állsz rá(FELNŐTTKÉNT), nem lesznek kétségeid! Én is csak 20évesen "tettem meg", azzal akit nagyon szerettem, és egy pillanatig nem volt bennem félsz, mert tudtam, h vigyázni fog rám, sőt soha nem erőltette,sürgette, hanem spontán kialakult és megtörtént(6 hónap után!)...de a leírásod alapján nálatok ez nem így van. Feszülten és idegesen pedig nem sok esély van rá, hogy jól fog elsülni a dolog!
14/30 anonim válasza:
Szerintem korai még ez neked. Várj még vele 1-2 évet, hidd el jobban jársz.
16/30 anonim válasza:
mit tegyél?
menj vissza babázni,vagy vakard meg a p*nádat..
hova süllyed ez a világ?!
13 évesen még ott tartottam,hogy megfogtam az akkori barátom KEZÉT..eléggé elvagytok szállva már magatoktól..1-2 atyai pofon nem ártana szerintem..
17/30 anonim válasza:
NE SIESS! 13 évesen még csak ismerkedjetek,esetleg pettingeljetek(HA arra készen állsz,azzal megismeritek egymás és magatok testét) én is ezt teszem a barátommal. 14.5/l
18/30 anonim válasza:
Huhh ezek a kérdések, ezek után csak remélni tudom, ha gyerekem lesz nem lány lesz, hogy majd általános iskolásan szexelni akarjon.
Más elfoglaltságot nem lehet kitalálni? Komolyan mintha egy kapcsolat másról nem szólna... Foglalkozzatok más dolgokkal, ezzel ráértek később is.
19/30 A kérdező kommentje:
igazatok van..nem kell ez még nekem..ráérek..és szerintem a pasim is meg fogja érteni,hogy erre még nem állok készen+ jó nagy felelőtlenség lenne
2009. jún. 23. 21:39
20/30 anonim válasza:
vegre, remelem komolyan is gondolod a fentieket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!