Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A baratnom 20 eves es szuz...

A baratnom 20 eves es szuz mar 6 honapja hogy egyutt vagyunk. Miert faj neki a behatolas ha elkezdem ujjazni? Majd kis ido multam ket ujjal is probalkozom es szionten nagyon faj neki a behatolas! Mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés
Megjegyeznem az ujjazas alatt mar ketszer verzett ...
2009. jún. 23. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
3%
Az a véleményem, hogy dobd a szűzcsajt, és találj tapasztaltabbat. A szűzlány ügyetlen, vérzik, undorító, f*szkonyító. Nem éri meg szenvedni vele
2009. jún. 23. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
akkor ne 2 ujjal ujjazd.! ha fáj neki semmi értelme.de ha élvezi akk jó (persze ha neked is jó)
2009. jún. 23. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Te is szűz vagy?

Egy lányt fel kell izgatni, hosszas előjáték kell, nem csak úgy elkezdeni ujjazni. Ahhoz is kell nedvesség, és a legfontosabb, hogy figyelj oda rá, ne kapkodj, ne vadul csináld, legyél nagyon gyöngéd. Szerintem inkább a nyelved használd először.

2009. jún. 23. 15:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szűz lány, és láthatóan még ahhoz képest is szűk a vaginája. Lehet tágítani, de csak óvatosan, fokozatosan. Nem kell rögtön tövig benyúlni, főleg nem két újjal. Csak finoman, majd tágul idővel.

A vérzés lehet attól, hogy az ujjaddal átszakítottad a szűzhártyáját? De kétszer? Ez a vérzés kicsit gyanús, szerintem barátnőd forduljon nőgyógyászhoz.

f24

2009. jún. 23. 15:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

nem a csajjal van a baj hanem veled. nem allatul kell ujjazni. nem lehet h nagy a kormod vagy tul durvan csinalod?

az h 20 eves nem szamit, az a lenyeg h szuz. banj vele szepen es ha nem szereted inkabb keress tapasztaltabb csajt minthogy tonretedd a kesobbi szexualis eletet 1 szornyu elmennyel.

ha szereted es szeretned h konnyebb legyen neki:

1.ne probalkozz 2 ujjal!!! en evek ota nem vagyok szuz de a 2 ujj nem fer belem! az ujjad sokkal kemenyebb, merevebb es nem formalhato a legkisebb mertekben sem a himvesszovel ellentetben igy a huvely hiaba rugalmas.

a szuk lanyokba szules elott nem is fog beferni a 2 ujj, de szerintem az jo, vegulis mindenki a szuk puncit szereti es azt sirja vissza 40 evesen... akkor nem ertem miert baj h hany ujjal ujjazod.

2. hasznaljatok sikositot

3. elotte izgasd fel rendesen

4. fokozatosan, lassan es finoman hatolj be

2009. jún. 23. 15:47
 6/8 A kérdező kommentje:
en nem vagyok szuz ..amugy sokat csokolgatom...tehat nem azonnal ujjazom es csak ket ujjal akkor probalkozom amikor mar nagyon nedves es ugy erzem hogy be tudok hatolni mar ket ujjal...nyelvvel egyenlore nem szeretne ha csinalnam....
2009. jún. 23. 15:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindenki szűz volt egyszer az elözö) szerintem legyél türelmes és szerintem az a baj h nagyon izgul és nem engedi el magát (pl egy pohár bor vagy valami

probálkozz,megprobálhatnátok az orális szexet

2009. jún. 23. 15:48
 8/8 A kérdező kommentje:
igen nagyon izgul -- es fel a behatolastol legyen az ujjal vagy penisszel pedig nagyon gyengeden viszonyulok hozza ..sokat beszelgetunk petting kozben ....hogy oldjam fel ot hogy ne gorcsoljon.....
2009. jún. 23. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!