A baratnom 20 eves es szuz mar 6 honapja hogy egyutt vagyunk. Miert faj neki a behatolas ha elkezdem ujjazni? Majd kis ido multam ket ujjal is probalkozom es szionten nagyon faj neki a behatolas! Mi a velemenyetek?
Te is szűz vagy?
Egy lányt fel kell izgatni, hosszas előjáték kell, nem csak úgy elkezdeni ujjazni. Ahhoz is kell nedvesség, és a legfontosabb, hogy figyelj oda rá, ne kapkodj, ne vadul csináld, legyél nagyon gyöngéd. Szerintem inkább a nyelved használd először.
Szűz lány, és láthatóan még ahhoz képest is szűk a vaginája. Lehet tágítani, de csak óvatosan, fokozatosan. Nem kell rögtön tövig benyúlni, főleg nem két újjal. Csak finoman, majd tágul idővel.
A vérzés lehet attól, hogy az ujjaddal átszakítottad a szűzhártyáját? De kétszer? Ez a vérzés kicsit gyanús, szerintem barátnőd forduljon nőgyógyászhoz.
f24
nem a csajjal van a baj hanem veled. nem allatul kell ujjazni. nem lehet h nagy a kormod vagy tul durvan csinalod?
az h 20 eves nem szamit, az a lenyeg h szuz. banj vele szepen es ha nem szereted inkabb keress tapasztaltabb csajt minthogy tonretedd a kesobbi szexualis eletet 1 szornyu elmennyel.
ha szereted es szeretned h konnyebb legyen neki:
1.ne probalkozz 2 ujjal!!! en evek ota nem vagyok szuz de a 2 ujj nem fer belem! az ujjad sokkal kemenyebb, merevebb es nem formalhato a legkisebb mertekben sem a himvesszovel ellentetben igy a huvely hiaba rugalmas.
a szuk lanyokba szules elott nem is fog beferni a 2 ujj, de szerintem az jo, vegulis mindenki a szuk puncit szereti es azt sirja vissza 40 evesen... akkor nem ertem miert baj h hany ujjal ujjazod.
2. hasznaljatok sikositot
3. elotte izgasd fel rendesen
4. fokozatosan, lassan es finoman hatolj be
Mindenki szűz volt egyszer az elözö) szerintem legyél türelmes és szerintem az a baj h nagyon izgul és nem engedi el magát (pl egy pohár bor vagy valami
probálkozz,megprobálhatnátok az orális szexet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!