Hogy fog menni az első együttlét?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
15 éves fiú vagyok, és azon izgulok, hogy milyen lesz az első szex. Ha nagyon ...öö hogy-mondjam.., nagyon kívánom a szexet, egy maszturbáció során képes vagyok akár 1 perc alatt elmenni. Gondolom ha a barátnőmmel odáig jut a dolog... biztosan irgalmatlanul kanos leszek, és attól parázok h fél perc alatt elmegyek, ami szerintem gáz lenne, mert tudom h a leányzónak sokkal több idő kell.
Tapasztaltak! Hogy működik ez? Jogos az aggodalmam? És egyébként is milyen volt? Mit kell tudnom még előtte?
2012. máj. 1. 22:05
11/15 anonim válasza:
Én is szűz voltam, mikor a bnőm szüzességét elvettem, de egyáltalán leszartam hogy szűz vagyok, több, mint fél óráig bírtam elsőnek, mert arra figyeltem, hogy neki jó legyen és ne okozzak neki fájdalmat... Azóta csak jobb lettem. 19F
12/15 anonim válasza:
Igaz hogy én csaj vagyok de a barátomal mi megbeszéltük az ilyet ... tovább birod ha lassaban csinálod?néha leálsz egy kcisit stb. nálunk is az első eltartott egy darabig mert ő is rám figyelt de idővel néhány perc alatt megoldja az egészet ... meg persze csaj fuggő az egész meg persze tőled is függ ... olyan csajt keress aki megérti és elötte beszéld szerintem meg vele
13/15 anonim válasza:
Nekem a pasim már akkor kanos,ha leveszem a ruhámat :)
14/15 A kérdező kommentje:
hát még jó ;)
2012. máj. 2. 22:42
15/15 anonim válasza:
Megérti, gyakorolni kell azt , ha nem felpofozodd és jólvan :D lesz másik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!