Ti mit gondoltok azokról az emberekről, akik 13 évesen veszítik el a szüzességüket?
Figyelt kérdés
Egyre több helyen látom, hogy a mai kamaszok 13 évesen vesztik el a szüzességüket. Már rossz belegondolni egy 13 éves gyerek szexel.2012. ápr. 18. 18:54
2/16 anonim válasza:
H.lyék, meg a szüleik letojják őket magasról szerintem.
3/16 melibaby válasza:
Most öszintén 13 évesen mit értesz a szexből?Amit atvben láttál vagy hallottál szerintem szánalmas.Nekem az a véleményem hogy minnél később éled át az elsőt annál jobban fogod értékelni.Szerintem az 17 éves korig kéne várni az elsőre vagy tovább a lényeg hogy ne azért akard elveszteni a szüzességed mert ciki hanem mert tényleg szivből szereted azt a valakit és a valaki is téged mert az első határozza meg a szexuális életed én 17 évesen az első nagy szerelemmel vesztettem el de maga volt az álom szerintem várj!Mert az a ciki ha csak divatból csinálod
4/16 anonim válasza:
A helyzetről azt hogy érdekes, a lányokról meg hogy pontosan azok lesznek (legalábbis nagyobb rá az esély)
5/16 anonim válasza:
én meg lassan cikinek érzem, hogy ennyi idősen még babáztam.
6/16 anonim válasza:
Sajnálom,hogy korán kiégetik magukat.
7/16 anonim válasza:
Ha fiú akkor kemeny a kissrác, ha lány akkor no komment...
8/16 anonim válasza:
Mindig is így volt ez. A középkorban már ennyi idősen férjhez adogatták a lányokat, szóval nincs benne semmi újdonság.
Korai nekik szerinem is, és várniuk kellene, de nem feltétlenül lesznek ezekből az emberekből idősebb korukra roncsok.
9/16 anonim válasza:
Azt, hogy teljes mértékben az ő dolga, és szánalomra méltó mások szüzességével és szexuális életével foglalkozni...
(És ezt nem azért mondom, mert én is ezt csináltam...)
Utolsóra meg szintén no comment...
10/16 anonim válasza:
nem volt mindig ez,utolsó teljesen más helyzet volt mikor férjhez adták őket,azok a lányok sokkal önállóbbak voltak.
azt gondolom hogy a 13-15 éves szexelő kis fruskák felelőtlen,buta éretlen kislányok,akikre nem vigyáznak eléggé a szüleik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!