Igen, mert legalább egy értékes lányra leltem a személyében, aki nem tette szét minden második fiúnak a lábát! :)
Hátrány, hogy szexmániás fiúként sokat kell várnom rá és ez kellemetlen lehet, de ha megéri a lányért, megteszem és várok. :)
2012. ápr. 14. 21:25
12/21 anonim válasza:
F22
2012. ápr. 14. 21:26
13/21 anonim válasza:
Előny. A használt nő inferior jószág.
2012. ápr. 14. 21:37
14/21 anonim válasza:
Szerintem abban előny, hogy tényleg megtaníthatod kedved módja szerint, mindenfajta pozitúrára, amire csak akarod, szóval abban jó. Hátrány viszont lehet az is hogy nehezen szánja rá magát még a szexre az elején, de ha jól felfűtöd, akkor igazi kis tündéri szexkazán is kisülhet a dologból. :)
2012. ápr. 14. 23:18
15/21 anonim válasza:
Tökmind1! Az indok: Nem az alapján kell megítélni valakit, hogy szűz e vagy sem.
2012. ápr. 15. 11:05
16/21 anonim válasza:
Ennyi szűz válaszolót!:DDDDD Egyértelműen hátrány! Egy normális kapcsolatban hamar sor kerül az ágyjelenetre. Példának okáért 1-2 héten, vagy legrosszabb esetben is 1 hónapon belül. De egy szűz lány először is fiatal:S (fejletlen), tapasztalatlan(minden téren! párkapcsolat, szex, ÉLET), nyafog, hisztizik, kéreti magát, mégse akarja, aztán fáj neki, abba kell hagyni, jajj szegény, miközben te vagy a szegény hogy ilyen béna nőd van... bahhh. Aki volt már szűz lánnyal az soha többet nem kezd szűzzel!
Aki meg rajong értük azok a forever alone típusú szerencsétlen lúzerek akik csak képen láttak nőt... chh
2012. ápr. 15. 11:45
17/21 anonim válasza:
ma 11:45
te vagy itt az egyetlen szűzike , remélem krva lesz a feleséged :))))))))))))9999
2012. ápr. 15. 12:12
18/21 anonim válasza:
én ismerek olyan asszonyt aki szüzen ment férjhez,büszke rá,kérkedik vele:/én legalább szűzen mentem férjhez,nem vagyok k..va!/de közben mindig azon jár az esze hogy milyen lehet egy másik férfival.Tudom mert engem is megkérdezett már,ha nem tartana a férjétől meg a nép szájától már rég félrekúrt volna.Aztán ott egy másik ,ő is szűzen ment férjhez ,mégis a helyi zöldséges k@rogatta titokban!
2012. ápr. 23. 16:47
19/21 anonim válasza:
Az a nő aki már nem szűz és volt egy pár kapcsolata ,annak nagyobb a valószínűsége, hogy már nem furdalja az oldalát annyira a kíváncsiság hogy milyen lehet egy másik f&sz,mert még csak a tiedét látta.Fagyiból is szeretsz megkóstolni másfajta izt is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!