Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért félek az első szextől...

Miért félek az első szextől ennyire 19 évesen? :/

Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 22:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
23:19 vagyok Kellemetlen érzés mikor a hüvelyeddel próbálkozol? volt ismerősöm akinek egy kisujj is sok volt..
2012. ápr. 12. 23:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A barátod ujjazzon előtte óvatosan! :)

És nem igaz, hogy dőlni fog a vér, el ne higgy már ilyeneket! :) Van, aki egyáltalán nem is vérzik, pl. én sem véreztem.

Hangolódj rá és óvatosan csináljátok, egyáltalán nem lesz az rossz, maximum csak az elején lesz kicsit szokatlan, hogy "van benned valami" és lehet, hogy feszülni is fog kicsit, de semmiképp nem fájni.

Pozitívan! Arra gondolj, hogy jó lesz és az is lesz!

Sok sikert!

20/L

2012. ápr. 12. 23:25
 13/16 A kérdező kommentje:
utolsó : köszönöm szépen, aranyos vagy !! :)
2012. ápr. 12. 23:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Talán azért félsz annyira, mert nem vagy (még) olyan bizalmas viszonyban a pároddal. Várj még vele egy kicsit! :-)

23/L

2012. ápr. 12. 23:30
 15/16 anonim ***** válasza:

ugyanebben a helyzetben voltam mint te, még kb. 3 hete:) én is kívántam már, de féltem is tőle,meg hogy fájni fog.. de aztán véreztem azért, de nem volt vészesen fájdalmas, csak fontos az előjáték, és nem lesz ez rossz, ne félj tőle :) egyébként most jönne össze az első? :)

19/L

2012. ápr. 13. 00:07
 16/16 A kérdező kommentje:
igen ez lenne az első
2012. ápr. 13. 15:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!