Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy tudná ingyen elveszteni...

Hogy tudná ingyen elveszteni a szüzességét egy 20-25 év közötti, kecskeméti srác?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 19:10
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
kapd el a kutyátokat XD
2012. ápr. 10. 19:25
 12/31 A kérdező kommentje:
Majdhogynem esélytelen vagyok arra, hogy normális úton barátnőt szerezzek. Alig van meg néhány feltétel, ami kell hozzá.
2012. ápr. 10. 19:30
 13/31 anonim ***** válasza:
Szomszéd MAri néni biztosan örülne a közeledésednek.. =)
2012. ápr. 10. 19:33
 14/31 anonim válasza:
Hogy érted azt hogy nincsenek meg a megfelelő feltételeid hozzá? Ha például nem is ismerkedsz, nem jársz el sehova akkor persze hogy nem lesz barátnőd! Próbálj meg ismerkedni!
2012. ápr. 10. 19:35
 15/31 A kérdező kommentje:

Szoktam eljárni, nem csak otthon gubbasztok, de...

Nem vagyok se kigyúrt, se dumagép, és saját egzisztenciám sincs még.

2012. ápr. 10. 19:45
 16/31 A kérdező kommentje:
A tapasztalathiányról nem is beszélve, és már ezzel elvágtam magam a nők kb. 80%ánál.
2012. ápr. 10. 19:53
 17/31 anonim válasza:
100%
Nem csak az számít hogy kigyúrt legyél, vagy megállás nélkül beszéljél. Ha például van humorod, vagy jó fej vagy és kedves, az egy normális lánynál imponáló tud lenni. Meg nem csak az izmok számítanak, ha például egy picit is jó képű vagy már az is felkelti a lányok érdeklődését. Az izmokra meg rá lehet gyúrni.
2012. ápr. 10. 20:00
 18/31 anonim ***** válasza:
Összejössz egy csajjal, jártok és ugyebár kapcsolatban szex is van és tesség volt szüzesség, nincs szüzesség ennyi...
2012. ápr. 10. 20:38
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha önbizalmad lenne, akkor hidd el könnyebben menne a csajozás. Ne hidd, hogy mi csajok csak a kigyúrt pasikra bukunk, meg a dumagépekre és azokra akik csillognak villognak jobbnál jobb kocsikkal és menők.. Ez csak tévhit, hogy ha nincs mindez akkor a csaj faképnél hagy, mert nem minden csaj tapad ezekre a dolgokra.

Hidd el ha van humorérzéked és meg tudsz szólítani egy lányt akkor nem lehet semmi baj. Az önbizalom azért kell mert akkor nem gondolod magad esélytelennek. Olyan nincs, hogy valakinek senkinél nincs esélye. Lehet pl 3 lánynál nincs esélyed de ott az a másik 2 akinél igen. Ezt csak amolyan hasonlatból írtam. Tehát ne tartsd magad alacsonyabb értékűnek senkitől!! 26/l

2012. ápr. 10. 20:48
 20/31 anonim ***** válasza:

Ha gondolod leutazok kecsóra, de akkor hoznám a Tomit is!

SP voltam sziasztok!

2012. ápr. 10. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!