Hogy tudná ingyen elveszteni a szüzességét egy 20-25 év közötti, kecskeméti srác?
Szoktam eljárni, nem csak otthon gubbasztok, de...
Nem vagyok se kigyúrt, se dumagép, és saját egzisztenciám sincs még.
Ha önbizalmad lenne, akkor hidd el könnyebben menne a csajozás. Ne hidd, hogy mi csajok csak a kigyúrt pasikra bukunk, meg a dumagépekre és azokra akik csillognak villognak jobbnál jobb kocsikkal és menők.. Ez csak tévhit, hogy ha nincs mindez akkor a csaj faképnél hagy, mert nem minden csaj tapad ezekre a dolgokra.
Hidd el ha van humorérzéked és meg tudsz szólítani egy lányt akkor nem lehet semmi baj. Az önbizalom azért kell mert akkor nem gondolod magad esélytelennek. Olyan nincs, hogy valakinek senkinél nincs esélye. Lehet pl 3 lánynál nincs esélyed de ott az a másik 2 akinél igen. Ezt csak amolyan hasonlatból írtam. Tehát ne tartsd magad alacsonyabb értékűnek senkitől!! 26/l
Ha gondolod leutazok kecsóra, de akkor hoznám a Tomit is!
SP voltam sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!