Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Férfiak, ha egy szűz lánnyal...

Férfiak, ha egy szűz lánnyal (lehet nem szűz is) nem odafigyelve bántatok, és ő láthatóan nem élvezte a dolgokat, többi aktus is kellemetlen volt neki és utána kidobjátok, nincs lelkiismeret-furdalásotok? Vagy nem marad bennetek kis rossz érzés sem?

Figyelt kérdés
Vagy el van intézve azzal, hogy biztos frigid volt a csaj, ő a hibás.
2012. ápr. 8. 16:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%
És miért vártál 22 -ig?
2012. ápr. 8. 17:25
 12/18 A kérdező kommentje:
Mégis vajon miért... Akkor lettem szerelmes. De úgy tűnik még tovább kellett volna várni.
2012. ápr. 8. 17:40
 13/18 anonim ***** válasza:

Figyelj, azert mert ez srac bunko volt veled es valoszinuleg nem is szeretett teged (vagy legalabbis nem tett be annyit a kapcsolatba, mint amennyit te, vagy amennyire te szeretted volna), ne fordulj tulsagosan magadba es ne agyalj rajta sokat!

Sajnos nem jott ossze ez a kapcsolat, orulj, hogy megszabadultal tole, es hidd el, hogy nem minden fiu ilyen, tudsz talalni olyat, aki jobban illik majd hozzad!

2012. ápr. 8. 18:29
 14/18 A kérdező kommentje:
Könnyű mondani, hogy ne agyaljak rajta....
2012. ápr. 8. 19:10
 15/18 anonim válasza:
Ilyenkor mindkét fél tehet rola....Hadd a francba,nem érdemelt meg. Csak ne parázz,mert mély nyomokat hagy benned,nehezebb lesz más kapcsiba feloldodni.Lehet,h. o a hibás,más férfi másként bánt volna veled...lehet,nem is voltál még felkészulve...
2012. ápr. 10. 15:29
 16/18 anonim ***** válasza:
szuggesztiv, itelkezo kerdes. ezt beszeld meg azzal aki ezt tette veled, szerintem.
2012. ápr. 11. 17:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Eleve figyelmes típus vagyok. Eredendően az volt a hozzáállásom mindig, hogy nekem végső soron rossz úgysem lesz, így arra figyelek, hogy neki milyen. Ha látom, hogy nem élvezi, mindenképp megkérdezem, mi a baj, vagy csak simán másképpen próbálom.

Ha a kérdésnek ezen részétől eltekintünk és úgy vesszük, hogy mindent megtettem, akkor lelkiismeret-furdalás kizárva, egyéb irányú rossz érzést meg a helyzettől függ. Tekintve, hogy egyetlen partnerem volt (illetve van), így tuti, romba rakná az önbecsülésem, hogy minden bizonnyal csak a szerelem hitette el a párommal, hogy jó vagyok. Ha már volt sok partnerem előtte, és mindegyik sikoltozott alattam, és most is mindent ugyanúgy csináltam, akkor gyanús, hogy én jól csináltam a dolgokat, ettől függetlenül azért nagyon szarul érezném magam. Egyrészt mert kudarcot vallottam, másrészt mert a csajban rossz élményeket hagytam.

2012. ápr. 11. 17:36
 18/18 anonim ***** válasza:

Van egy olyan dolog, hogy kommunikáció. A kérdés szövegéből nem derül ki, hogy a pali egyáltalán tudta-e, hogy szűz vagy még, és az sem, hogy ő esetleg volt-e tapasztaltabb, hogy tudja ilyenkor mit kell csinálni.

Ezért kell kommunikálni, hogy figyu, több odafigyelést, több előjátékot, ne olyan hevesen, stb.

Ez egy ilyen játék, ha valami nem klappol, akkor azt tisztázni kell, hogy miért és hogyan lehet javítani rajta. Ha ezt valami miatt nem teszitek (akár mert te nem kommunikálod megfelelően, akár mert ő nem veszi ezt figyelembe), akkor abban a kapcsolatban valami nem jól működik.

2012. máj. 31. 08:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!