2 fogalmad se lesz arról mi fog neked örömet okozni és eljön a nagy nap, akkor fekszel mint egy darab fa és nézel mi fog történni valószínűleg magától a szextől is félni fogsz mert még csak kicsit se tapasztaltad.
De mivel kicsi vagy még nyugodtan ráérhetsz.
2012. ápr. 4. 22:52
15/24 anonim válasza:
Én is 15 éves kor körül kezdtem a masztit.(19/F)
2012. ápr. 4. 22:58
16/24 anonim válasza:
Bár sokszor azt kivánnom ,bárcsak ne szoktam volna rá,elég szar hogyha függö lesz valaki.
2012. ápr. 4. 22:59
17/24 anonim válasza:
hidd el 15 ébvesen még kislány vagy..és nem gáz!
2012. ápr. 4. 23:00
18/24 anonim válasza:
van aki családos, gyereke van és még sose csinálta. és jól van, nem gáz!
ne hallgass a sok okoskodó tökfilkóra!
2012. ápr. 4. 23:03
19/24 anonim válasza:
Egy jó párkapcsolathoz ki kell ismerned a saját tested, amit csak maszturbálással érhetsz el.
2012. ápr. 4. 23:10
20/24 anonim válasza:
Kedves kérdező én sem maszturbáltam még és már 17 éves vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.