A barátnőmmel egy hete feküdtem le azóta barna folyása van mit tegyünk?
Figyelt kérdés
lécci írjatok sürgős lenne2012. ápr. 3. 18:13
2/10 anonim válasza:
Ha barna, esetleg büdös is a folyás...és nem áll közvetlen menstruáció előtt sem után...akkor azonnal mennyen orvoshoz, mert nagy valószínűséggel valami fertőzést vittetek be a hüvelybe!
3/10 A kérdező kommentje:
de menstruáció után van kb 1.5 hete
2012. ápr. 3. 18:21
4/10 A kérdező kommentje:
ja és kimaradt h szűz volt ez volt mind2-nek az első
2012. ápr. 3. 18:28
5/10 anonim válasza:
Ha szűz volt akkor lehet, hogy a vér alvadt meg és az barna. De általában szerintem az ilyen vérzés nem tart 1 hétig. Mindenesetre, ha nem múlna el a barna folyás, akkor mennyen el orvoshoz! :S
6/10 anonim válasza:
szerintem valami bakteriális fertőzés lehet.
7/10 A kérdező kommentje:
nincs szaga a barna váladéknak és azt mondta már nem vészes csak pár csepp cucc van? lehet h ez még a menstruáció vége ?
2012. ápr. 3. 18:42
8/10 A kérdező kommentje:
Lecci irjatok
2012. ápr. 3. 19:12
9/10 anonim válasza:
Lehet, hogy valami gombát szedett össze tőled.
Szed fogamzásgátlót? Mert annak is lehet mellékhatása a barna folyás.
Mindenesetre ha nem múlik el, akkor érdemes nőgyógyászhoz fordulni és citológiát csináltatni.
10/10 A kérdező kommentje:
nem tablettázik ellenzi nem én is tiszta vok meg védekeztünk óveszerral
2012. ápr. 4. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!