Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi erő kell ahhoz, hogy...

Mennyi erő kell ahhoz, hogy átszakadhasson 1 női szűzhártya?

Figyelt kérdés
szóval ugy értem,hogy 1 fiúnak milyen erővel kell behatolnia,és az csak 1 pillanatig fáj,vagy tovább is?és olyankor az igaz,hogy nem kell abba hagynia,hanem tovább kell csinálni?
2012. ápr. 2. 21:19
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
21:32 arról a vágásról,az nagyon fáj?
2012. ápr. 2. 21:33
 12/26 anonim válasza:
nem tudom, még nem próbáltam.. :D de am több helyen is olvastam ezt, de kétlem hogy jobban fájna, mint a fájdalmas próbálkozások, biztos ki lehet bírni, de ha még sokáig nem sikerül, érdemes ellátogatni egy nőgyógyászhoz
2012. ápr. 2. 21:35
 13/26 A kérdező kommentje:
és 17 évesen a nőgyógyász el is végzi ezt rajtam,nem kér majd olyat,h.anyuci vagy apuci....?
2012. ápr. 2. 21:38
 14/26 anonim válasza:
inkább küldök privátot, ha nem baj :D
2012. ápr. 2. 21:39
 15/26 A kérdező kommentje:
persze nyugodtan,várom!
2012. ápr. 2. 21:45
 16/26 anonim válasza:
Az is ok lehet az "át nem szakadásnak", hogy nem pettingeltek. Lehet, hogy elég szűk vagy és alapból nehezen megy be. De azért nem kell teljes súlyával rádnehezednie. Nem hiszem, hogy annyira nehezen menne
2012. ápr. 2. 21:50
 17/26 A kérdező kommentje:
utolsónak,már amikor 1 kicsit is beljebb tolja annyira erős fájdalmat érzek,olyan égető érzést,olyan mintha 1forró vasrudat nyomdosnának befele!
2012. ápr. 2. 21:53
 18/26 anonim ***** válasza:
egy fa*znyi
2012. ápr. 2. 21:58
 19/26 anonim ***** válasza:

nem csak egy pillanatig fáj, legalábbis nekem jó pár percig fájt, és még utánna is 1-2 napig egy kicsit, de persze ezzel nincs mindenki így :) talán eddig azért nem sikerült,mert nem jól csinálta a srác...

az meg rajtad múlik,hogy tovább csináljátok-e,mert én pl. mondta hogy ne hagyjuk abba,mert akkor biztos a következő alkalommal is fájt volna, és úgy gondoltam akkor jobb "túl esni" egyszer :) de ezt te döntöd el,ha nagyon fáj, akkor persze ne csináljátok tovább, lehet akkor nem nedvesedtél be kellően..stb. :)

2012. ápr. 2. 23:48
 20/26 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, az egészséged megóvása érdekében ne menj ukrajnai orvoshoz, főleg, ha valamilyen eszközt is kell használnia (pl szike, spricc) :D

Üdv Beregszászból!

Amúgy nem maga a szűzhártya átszakadása fáj, hanem hogy nem vagy eléggé beindulva, kitágulva. Sok előjáték, és menni fog! :)

2012. ápr. 28. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!