Mennyi erő kell ahhoz, hogy átszakadhasson 1 női szűzhártya?
nem csak egy pillanatig fáj, legalábbis nekem jó pár percig fájt, és még utánna is 1-2 napig egy kicsit, de persze ezzel nincs mindenki így :) talán eddig azért nem sikerült,mert nem jól csinálta a srác...
az meg rajtad múlik,hogy tovább csináljátok-e,mert én pl. mondta hogy ne hagyjuk abba,mert akkor biztos a következő alkalommal is fájt volna, és úgy gondoltam akkor jobb "túl esni" egyszer :) de ezt te döntöd el,ha nagyon fáj, akkor persze ne csináljátok tovább, lehet akkor nem nedvesedtél be kellően..stb. :)
Kedves kérdező, az egészséged megóvása érdekében ne menj ukrajnai orvoshoz, főleg, ha valamilyen eszközt is kell használnia (pl szike, spricc) :D
Üdv Beregszászból!
Amúgy nem maga a szűzhártya átszakadása fáj, hanem hogy nem vagy eléggé beindulva, kitágulva. Sok előjáték, és menni fog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!