Mennyi idő járás után feküdtetek le először barátotokkal/barátnőtökkel?
Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 16:02
11/19 anonim válasza:
még csak tervbe van..de sztem 2hónapot minimum várunk:)
12/19 anonim válasza:
Az első 3és fél hónap után történt:)
de megbántem:(
13/19 anonim válasza:
Én a férjemmel lassan 7 éve vok együtt (rajta kívül nem volt senkim) mi 4 hónapot vártunk.
14/19 anonim válasza:
Amikor elvesztettem a szüzességem 17 múltam és kb 3 hónap után. Általában az összes pasimmal vártam ennyit. Csak egy ember kérette magát fél évig: A férjem :))
15/19 anonim válasza:
Én az első barátommal 1 hónap után feküdtem le.(megbántam!!!)A második barátommal (aki azóta a férjem)
chat-en ismerkedtünk meg,úgy találkoztunk,hogy nyaralni indultunk,ismeretlenül.Már első este szeretkeztünk,pedig nem ismertük egymást.Nyaralás után össze is költöztünk és 10 hónap múlva esküvő.
17/19 anonim válasza:
Ez jó kérdés.nálam változó. az előző pasimmal kb 1-2 hónap után. van akivel pár hét. a mostanival már 1.5 hónapja vagyok együtt és még semmi sincs. 20/l
18/19 anonim válasza:
Az elsővel 13 hónap után,de akkor még csak 16 voltam!
A másodikkal 1 hónap után 19 évesen!
23/nő
19/19 anonim válasza:
nem értem hogy lehet egy szexet megbánni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!