Az ujjazás az fáj, főleg, ha a lány még szűz?
Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 19:31
1/8 anonim válasza:
ez lánytól függ valamelyiknek igen van akinek nem....
2/8 anonim válasza:
Nekem például eszméletlenül fáj, szóval szerintem próbáld meg először a csiklóját izgatni és csak szépen lassan de tényleg nagyon lassan az ujjadat berakni közben meg utána.
3/8 anonim válasza:
Olyan mintha egy húsos kampót beleakasztanának a szádba és közepes erősséggel elkezdenék rángatni, hogy ne szakadjon szét a szád. Hát nekem kb ilyen érzés... Ne nagyon erőltesd a dolgot inkább ficegjen a nyelved mint egy kis halacska! Csak szemérmetlenül! :)
4/8 anonim válasza:
Változó, néhány csaj az előbb leírt módon hasonlókat él át. :D
A nyalás ajánlott, de mindenképpen kérdezd meg a csajt hogy akarja-e.
5/8 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem fájt,sőt.. :)
6/8 kislany3 válasza:
legeloszor az egy ujj is fajt,de ha kellokeppen ellazul a lany es felizgatod nem lesz gond,termeszetesen ne told bele az oklod.de ket ujj sztem siman mehet.persze nem art ha kinyalod elotte,v vele is megbeszeled,h szoljon ha faj es akkor lealsz.
7/8 anonim válasza:
A kis tapasztalatlan amatőrök kezdenek el ujjazni egy szűz csajt. Klikkelni kell az egérrel, nem ujjazni ;)
8/8 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt. Sőt, sokkal jobban élveztem, mint a nyalást, ujjazással tudtam először elélvezni (ha a masztit nem számoljuk, csak azt, amit fiú csinált :) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!