Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire értékelik a fiuk ha...

Mennyire értékelik a fiuk ha egy lány nem akarja elveszíteni 18 éves kora elött a szüzességét?

Figyelt kérdés
Mert van egy komoly kapcsolatom és folyton evvel jön h miért nem akarom mer szerinte teljesen mind1 ha ugyis tampont használok és az ugyis átszakitja a szüzhártyát de nemértimeg h nem erröl van szó 15/L
2012. márc. 18. 15:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

ha egy fiú ezt nem érti meg és nem fogadja el, akkor nem szeret igazán, jobban jársz ha szakítasz vele

csak azt csináld, amit TE tényeg szeretnél, mert különben megbánod később

a tampon meg nem szakítja el a szűzhártyát

a szűzhártyán eleve van egy lyuk, különben hogyan távozna a menstruációs vér? ezen a lyukon a tampon ugye átfér, ha nem fér át, az rendellenes szűzhártya, és ha nagyon vastag, akkor lehet, hogy meg is kell műteni

2012. márc. 18. 15:59
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

15 éves vagy. A sexet azért nem javaslom elkezdeni, mert nagyon erős kötődést eredményez. Aminek a megszakadásával sok felnőtt sem tud mit kezdeni. Kell Neked olyan konfliktus 15 évesen a nyakadba, ami a felnőtteknek is teher?

Legyetek kettesben, sétálgassatok, lesz még elég időd ezzel foglalkozni!

Ha már most elkezded, ez a következő kapcsolatodban alap lesz, és mire a valódi érett felnőtt kapcsolatok korába lépsz, már teljesen kiégsz. Szerintem várjál még vele legalább 17 éves korodig.

2012. márc. 18. 16:09
 13/20 anonim ***** válasza:
mennyi idős a párod?
2012. márc. 18. 16:46
 14/20 A kérdező kommentje:
17
2012. márc. 18. 16:53
 15/20 anonim ***** válasza:
szerintem neked ezt még nem kéne erőltetni. persze van ai 8 hónapig csak a kézenfogást gyakorolja.
2012. márc. 18. 17:06
 16/20 A kérdező kommentje:
pettingig minidg eljutottunk de tovább mindig én nem akarom
2012. márc. 18. 17:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
8 hónap az nem idő kislány..15 éves éretlen gyerek vagy..ne szexelj még,főleg mert látszik abszolút nem vagy rá felkészülve és ez így normális,14-15 évesen senki sem érett még a szexualitásra,még az sem aki büszkén hangoztatja hogy 13-15 évesen szexelt,azért mert a barátod akarja neked nem kell,ne pasizz és meg van oldva,ráadásul nem lehet túl értelmes ha azt hiszi attól szűz valaki,hogy átszakadt-e a szűz hártyája, a normális értelmes,fiúk,férfiak értékelik ah egy lány még szűz 17-21 évesen
2012. márc. 18. 18:57
 18/20 anonim ***** válasza:
20%

Én még nem voltam egész 15, mindketten szüzek voltunk, nehéz volt, de miután belejöttünk, nagyon jó.

Fiatal korom ellenenére fel voltam készülve, nagyon vártam.

Nem régóta jártunk, és nem tudom, mennyire értékelte a szüzességem, éreztem, hogy nem csak azért van velem, hogy megdugjon...

2012. márc. 18. 21:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Amúgy mit kell ezen feldolgozni?Ő benyomja, te meg élvezed
2012. márc. 19. 19:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ha nem fekszik le fűvel-fával fiatalon, de ha van egy "rendes" barátja annak sztem azért egy idő után oda lehetne adni magad, de ebben nyilván te döntesz!
2012. márc. 20. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!